یه بازیکن برای بازی در سرور 12 نیازمندیم ( دو نفری ) * یا ممکنه چند نفری بازی کنیم * هرکی سابقش بالای 10 سرور بود او بازی رو استارت می زنه.
پولی نیست ما فقط برای کیف و صفا می خواهیم
این مطلب در 1394/07/01 13:16:06 نوشته شده است و در 1394/07/01 13:31:21 ویرایش شده است .
یه بازیکن برای بازی در سرور 12 نیازمندیم ( دو نفری ) * یا ممکنه چند نفری بازی کنیم * هرکی سابقش بالای 10 سرور بود او بازی رو استارت می زنه.
پولی نیست ما فقط برای کیف و صفا می خواهیم
سابقه ی من بالای 10 سروره ... اگه اکانت های حذف شدم رو هم حساب کنیم حدود 22 یا 23 سرور سابقه دارم .....
درسته که سابقه دارم ولی فقط توی 2 تاش بازی کردم .... خخخخخخخخخخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
سابقه ی من بالای 10 سروره ... اگه اکانت های حذف شدم رو هم حساب کنیم حدود 22 یا 23 سرور سابقه دارم .....
پس برای سرور 12 با من هستی .[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]سابقه ی من بالای 10 سروره ... اگه اکانت های حذف شدم رو هم حساب کنیم حدود 22 یا 23 سرور سابقه دارم .....
درسته که سابقه دارم ولی فقط توی 2 تاش بازی کردم .... خخخخخخخخخخخخخ[/div][/quote]
بلی . بر ای پووووووووووووول :roll::roll::roll::roll:[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]مگر کسی بازی را برای جز کیف و صفا هم می کند ؟:icon_10:[/div][/quote]
تا به حال به تورم نخورده چنین اعجوبه ای که می گویی
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]بلی . بر ای پووووووووووووول :roll::roll::roll::roll:[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]مگر کسی بازی را برای جز کیف و صفا هم می کند ؟:icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
تا به حال به تورم نخورده چنین اعجوبه ای که می گویی :icon_10:
منم میتونم بیام ؟؟ دف ساز بشیم ؟؟ زریاد نمیتونم ان بشم به همین دلیل دف ساز میشم خوبه ؟
این مطلب در 1394/07/01 14:36:00 نوشته شده است و در 1394/07/01 14:36:52 ویرایش شده است .
بله تو هم بیا . [quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div]منم میتونم بیام ؟؟ دف ساز بشیم ؟؟ زریاد نمیتونم ان بشم به همین دلیل دف ساز میشم خوبه ؟ [/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.