در راهنما نوشته که هر 100 تمدن موجود در شهر محاصره شده (صد تمدن مازاد از هشتصد تمدن) به زمان تسخیر شهر متروکه اضافه میکنه
بنظرتون یه شهر900 تایی چند تمدن داره؟
بنظرتون یه شهر900 تایی چند تمدن داره؟
abbamin
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
محاصره گینگیز 1394/06/28 14:20:37
در راهنما نوشته که هر 100 تمدن موجود در شهر محاصره شده (صد تمدن مازاد از هشتصد تمدن) به زمان تسخیر شهر متروکه اضافه میکنه
بنظرتون یه شهر900 تایی چند تمدن داره؟ abbamin
|
|
1394/06/28 14:36:10
انقدری هست که به 48 ساعت طول میکشه :icon
|
|
1394/06/29 16:37:54
عزیز اینجوری نیس ک تخمین بزنی یا من و شما بفهمیم شانسیه من یه شهر 800 و خردی بود زدم ، 2 روز حدودا طول کشید + مراسم نیایش ک همیشه انجام میدم و نمیزارم معبد بیکار باشه ( تو همه شهرا حواسم ب معبد هس ) از اونطرف هم ی شهر 900 و خردی هم ک زدم شد 1 روز و نیم حدودا معیار خاصی ندارن ک ما بخوایم تشخیص بدیم امیدوارم منظورمو از معیار بفهمین میدونم میزان تمدن ، زمان رو مشخص میکنه ولی آیا شما میتونین بفهمین یه شهر چقد تمدن داره؟؟؟ برا اینکار یه سری محاسبات لازمه ک تقریبا غیر محاله انجامش باید از همه ساختمونا جاسوسی کنی ( فاز منابع هم لازمه ) بعدش میری توی قسمت راهنما -ساختمونا اونجا میشینی سطح همه منابع رو نگا میکنی و از روش تمدن کلی شهر رو بدست میاری بعدشم با یکی دو تا مقایسه ، حساب کلی دستت میاد ک چقد تمدن ، چقد زمان میخواد و برا هر شهر هم بشینی تمدن رو حساب کنی بنظر من ( ک میدونم با خوندن این متن نظر شما هم الان هست ) همون بیخیال محاسبات شی بهتره بزن ؛ ببین شانست چی در میاد موفق باشی طرف کیو میگیری؟
دوستت؟ یا بابات؟؟ که به ناحق زده زیر گوش رفیقت و هر 3 اینو خوب میدونید |
منوی کاربری
|
||