به نشونه اعتراض کسی نمیاد انجمن ، تا وقتی که مدیران به انجمن هم اهمیت بدن ، و اماکاناتی برای انجمن فراهم کنند ، ما انجمن رو دوست داریم ، و نمی خوام انجمن رو خراب کنیم و این کار ها رو می کنیم تا انجمن بهتر شه ، مدیران که همش نباید تاپیک حذف کنند اونا هم باید پست بزارند حتی تاپیک بدن و تشکر کنند ، درسته مدیر جان که وقتی شما لایک می کنید بعضی ها بی جنبه بازی در میارن چون تقصیر خودتونه اگه از همون اول لایک و پست و تاپیک میزاشتید برای ما هم عادی بود ، ولی خواهشا شما ها هم فعالیتی انجام بدید در انجمن ،
دوستان گزارش این پست رو رد کنید تا مدیران این پست رو ببینند
رد شد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div]سلام
انجمن چرا اینجوری شده خبریه ایا؟[/div][/quote]
:icon_2:
به نشونه اعتراض کسی نمیاد انجمن ، تا وقتی که مدیران به انجمن هم اهمیت بدن ، و اماکاناتی برای انجمن فراهم کنند ، ما انجمن رو دوست داریم ، و نمی خوام انجمن رو خراب کنیم و این کار ها رو می کنیم تا انجمن بهتر شه ، مدیران که همش نباید تاپیک حذف کنند اونا هم باید پست بزارند حتی تاپیک بدن و تشکر کنند ، درسته مدیر جان که وقتی شما لایک می کنید بعضی ها بی جنبه بازی در میارن چون تقصیر خودتونه اگه از همون اول لایک و پست و تاپیک میزاشتید برای ما هم عادی بود ، ولی خواهشا شما ها هم فعالیتی انجام بدید در انجمن ،
[b]دوستان گزارش این پست رو رد کنید تا مدیران این پست رو ببینند ;)[/b][/div][/quote]
رد شد:icon_10:
ولی تا جایی که من یادمه اینا با همین امکانات هم شاد بودن و کلی ذوق داشتن
جدیداً دیگه با این امکانات شاد نیستن
این مطلب در 1394/06/28 15:31:33 نوشته شده است و در 1394/06/28 15:31:48 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]ولی تا جایی که من یادمه اینا با همین امکانات هم شاد بودن و کلی ذوق داشتن :|
:icon_2:[/div][/quote]
جدیداً دیگه با این امکانات شاد نیستن :geek:
چرا باوا اینا به همینام راضین
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]ولی تا جایی که من یادمه اینا با همین امکانات هم شاد بودن و کلی ذوق داشتن :|
جدیداً دیگه با این امکانات شاد نیستن :geek:[/div][/quote]
چرا باوا اینا به همینام راضین :icon_10:
چرا باوا اینا به همینام راضین
می گم نیستن
In the name of god
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]ولی تا جایی که من یادمه اینا با همین امکانات هم شاد بودن و کلی ذوق داشتن :|
جدیداً دیگه با این امکانات شاد نیستن :geek:[/div][/quote]
چرا باوا اینا به همینام راضین :icon_10:[/div][/quote]
می گم نیستن :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.