خب دیگه ... همه یه روزی میرن .... منم الان دیگه رفتنی شدم ....
بخاطر مدرسه نمیتونم بیام ... مخصوصا که تیزهوشان ( ) هم هست .... خخخ
هر خوبی و بدی که از من دیدید حلالم کنید .... تابستون سال بعد هم به امید خدا ، اگه خدا بخواد باز حتما میام ....
فقط لطفا تا اون موقع منو از یاد نبرید ... از خدا میخوام که وقتی دوباره اومدم هنوز هم کسانی باشند که منو بشناسند و همینطور از او میخوام که منو از یاد نبرید .... از خودتون هم میخوام که منو فراموش نکنید ....
دیگه فکر نکنم حرفی داشته باشم ... حالا آنتی آنـتن ها میتونن کارشون رو با آرامش شروع کنن ....
بخاطر اون اکانت هایی هم که مسدود کردم ( عرب 123 ) معذرت میخوام ... و امیدوارم که صاحبش منو حلال کنه ....
دیگه وقتی برای حرف زدن ندارم ....
امیدوارم که من رو فراموش نکنید ...
خدا یار و همراهتون باشه ....
خداحافظ ....
بخاطر مدرسه نمیتونم بیام ... مخصوصا که تیزهوشان ( ) هم هست .... خخخ
هر خوبی و بدی که از من دیدید حلالم کنید .... تابستون سال بعد هم به امید خدا ، اگه خدا بخواد باز حتما میام ....
فقط لطفا تا اون موقع منو از یاد نبرید ... از خدا میخوام که وقتی دوباره اومدم هنوز هم کسانی باشند که منو بشناسند و همینطور از او میخوام که منو از یاد نبرید .... از خودتون هم میخوام که منو فراموش نکنید ....
دیگه فکر نکنم حرفی داشته باشم ... حالا آنتی آنـتن ها میتونن کارشون رو با آرامش شروع کنن ....
بخاطر اون اکانت هایی هم که مسدود کردم ( عرب 123 ) معذرت میخوام ... و امیدوارم که صاحبش منو حلال کنه ....
دیگه وقتی برای حرف زدن ندارم ....
امیدوارم که من رو فراموش نکنید ...
خدا یار و همراهتون باشه ....
خداحافظ ....
این مطلب در 1394/06/25 18:06:57 نوشته شده است و در 1394/06/25 18:27:54 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot