یکی از دوستام داره میاد انجمن خودم هم یه اکانت بهش دادم با اون بیاد ..... فعلا یه ده دقیقه ای میشه که در حال ورود به اکانت هست .... براش دعا کنین بتونه از این مرحله ی سخت عبور کنه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
یکی از دوستام داره میاد انجمن خودم هم یه اکانت بهش دادم با اون بیاد ..... فعلا یه ده دقیقه ای میشه که در حال ورود به اکانت هست .... براش دعا کنین بتونه از این مرحله ی سخت عبور کنه ....:|
خب . خودش اومد . حالا اگه دوست داری خودتو معرفی کن ... اگه هم نمی خوای اسمتو نگو .... در ضمن اون آواتاری رو هم که به طور پیشفرض خودم گذاشته بودم بردار ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]king13941[/b][/div][div]آون منم هااااا
دارم برات حالا بزار بیای بیرون شوخی کردم :[/div][/quote]
خب . خودش اومد . حالا اگه دوست داری خودتو معرفی کن ... اگه هم نمی خوای اسمتو نگو .... در ضمن اون آواتاری رو هم که به طور پیشفرض خودم گذاشته بودم بردار ...
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]خودت هستی :icon_10:
[/div][/quote]
خودم بودم .... دادمش به دوستم ....
[/div][/quote]
باریک:icon_10:
بخشندگی ات قابل ستایش است:icon_10:[/div][/quote]
البته اگه لازم شد پسش میگیرم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14:icon_10:[/div][/quote]
12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]خودت هستی :icon_10:
[/div][/quote]
خودم بودم .... دادمش به دوستم ....
[/div][/quote]
باریک:icon_10:
بخشندگی ات قابل ستایش است:icon_10:[/div][/quote]
البته اگه لازم شد پسش میگیرم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14:icon_10:[/div][/quote]
12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote]
پس درست بود:icon_10:
باریک به خودم:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.