دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $$ ســپاه مـــرگ$$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...
حسین اقو aliarash2012 vs
دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $$ ســپاه مـــرگ$$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...:cry::cry::cry::cry:
دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $ ســپاه مـــرگ$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...
سلام.
اگر این موضوع صحت داشته باشه.جا دارد من هم به نوبه خودم از طرف خودم و تمام دوستانم این ضایعه اسفبار را به خانواده محترمشان و تمامی بازیکنان عصر پادشاهان تسلیت عرض نمایم.
خداوند روح ایشان را قرین رحمت و آمرزش قرار دهد و به سایر بازماندگان صبر جمیل عنایت فرماید.
آمین یا رب العالمین.
[quote][div][b]raminsmart[/b][/div][div]دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $ ســپاه مـــرگ$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
سلام.
اگر این موضوع صحت داشته باشه.جا دارد من هم به نوبه خودم از طرف خودم و تمام دوستانم این ضایعه اسفبار را به خانواده محترمشان و تمامی بازیکنان عصر پادشاهان تسلیت عرض نمایم.
خداوند روح ایشان را قرین رحمت و آمرزش قرار دهد و به سایر بازماندگان صبر جمیل عنایت فرماید.
آمین یا رب العالمین.
دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $ ســپاه مـــرگ$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...
سلام.
آمین یا رب العالمین.
عامین
حسین اقو aliarash2012 vs
[quote][div][b]herkull[/b][/div][div][quote][div][b]raminsmart[/b][/div][div]دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $ ســپاه مـــرگ$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
سلام.
آمین یا رب العالمین.[/div][/quote]
عامین:cry:
حالت خوشه کلا 88 جمعیت داشته
بــــــــی ادعــــــــــــا
[quote][div][b]raminsmart[/b][/div][div]دوستان همین الان متوجه شدیم که دوست و هم اتحادیمون (ماکان3000) در اتحاد $ ســپاه مـــرگ$ به علت تصادف در گذشتن به خانواده این بزرگوار تصلیت میگویم...برای شادی این مرحوم صلوات و فاتحه بفرستین...:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
حالت خوشه کلا 88 جمعیت داشته :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.