معمولا شب های انجمن شلوغ تره ولی نمیدونم چی شده که از عصر تا حالا انجمن خلوت شده .....
کسی میدونه ؟؟؟
کسی میدونه ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot
| نویسنده | پیغام |
|---|---|
|
معمولا شب های انجمن شلوغ تره ولی .... 1394/06/17 21:39:37
معمولا شب های انجمن شلوغ تره ولی نمیدونم چی شده که از عصر تا حالا انجمن خلوت شده .....
کسی میدونه ؟؟؟ ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/06/17 21:48:55
دیگه کسی نمیاد انجمن دلایلش هم زیاده؟؟؟ بچه ها فقط میاان یه نگاهی میندازن میرن.
این مطلب در 1394/06/17 21:48:55 نوشته شده است و در 1394/06/17 21:49:18 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1394/06/17 21:58:23
به چه دلایلی ؟ ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/06/17 23:12:40
به دلیل جنگ انجمنی دوم
forum vs gumer یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز.... |
|
1394/06/18 00:41:29
یکی اینکه دیگه کلا فضای انجمن قدیمی شده ![]() دوم اینکه تاپیک های خداحافظی زیاد شده ![]() سوم اینکه تا بخوای یه چیزی رو تایپک کنی بنویسی بزار تازه یکی بیاد بخونه اگه بخواد نظر بده یا نده طول میکشه که خیلی ها دیگه حوصله شون سررفته ![]() چهارم اینکه یه گروه تو تلگرام زدن بچه ها که بیشتری ها اونجان . پنجم اینکه قوانین سخت شده مثلا تا یه حرفی میزنی مدیر همه تاپیک هات قفل یا حذف میکنه بعد بن میکننتت {اقای مدیر ناراحت نشی ها} ششم اینکه مثلا به مدیر میگه سلام بن میشی شوخی کردم.هفتم اینکه دیگه کسی مطلب جالبی نمیزاره که ما حوصله مون سر نره. هشتم اینکه دیگه وقت مدرسه هاست دیگه کم کم دارن جمع میکنند میرن و تو ایام مدارس حتی خودت هم نمیای چه برسه به بقیه. بازم بگم... . ![]() خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
منوی کاربری
|
||