سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟??
(((tenebrific))) یعنی تیره و تار جالبه؟؟
my instagram page: _.want0ns._ follow she tnx
سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::?:?:?:?:?:shock::shock::shock::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_11::icon_11::icon_11:
سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟??
این مشکل منم هست
مشکل خیلی های دیگه هم هست
هعی زندگی
[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::?:?:?:?:?:shock::shock::shock::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_11::icon_11::icon_11:[/div][/quote]
این مشکل منم هست :cry:
مشکل خیلی های دیگه هم هست :mrgreen:
بعد از دانلود و نصب برنامه باید به قسمت بازی های سه بعدی و بر روی یکی از بازی ها کلیک کنید . یک کادر به بالای گوگل کرومتون میاد که باید گزینه ی run رو بزنید .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .
tenebrific
بعد از دانلود و نصب برنامه باید به قسمت بازی های سه بعدی و بر روی یکی از بازی ها کلیک کنید . یک کادر به بالای گوگل کرومتون میاد که باید گزینه ی run رو بزنید .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::?:?:?:?:?:shock::shock::shock::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_11::icon_11::icon_11:[/div][/quote]
اگر هم با Internet Explorer کار می کنید اون کادر به پایین Internet Explorer میاد که باید گزینه ی run رو بزنید.
tenebrific
این مطلب در 1394/06/31 11:59:47 نوشته شده است و در 1394/06/31 12:00:32 ویرایش شده است .
اگر هم با Internet Explorer کار می کنید اون کادر به پایین Internet Explorer میاد که باید گزینه ی run رو بزنید.
[quote][div][b]tenebrific[/b][/div][div]سلام مشکل من اینه که برنامه ای که گفته بود را برای اجرای بازی نصب کردم ولی باز هم بازی اجرا نمیشود باید چی کار کنم؟؟؟؟:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::?:?:?:?:?:shock::shock::shock::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_11::icon_11::icon_11:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.