یه چیزی به ذهنم رسیده گفتم در میون بذارم اگه استقبال شد به امید خدا ادامه بدیم نظر سنجی این طوریه که هرروز 6تا از قرائت های قاریان مشهور جهان گذاشته میشه هر کدوم هم یک الی چند دقیقه بیشتر نیس
هم صوت هم ترتیل
در نهایت هم مشخصه دیگه قرائت های قشنگ تر شناخته میشه
لطفا تاپیک رو خراب نکنید
آپلود همه قرائت ها هم با بنده...
آیا کسی همراهی میکنه؟
نظرسنجی
بلی
خیر
باشه
فک کنم خودتون خواستید
دیکتاتوری آنتی آنتـن
یه چیزی به ذهنم رسیده گفتم در میون بذارم اگه استقبال شد به امید خدا ادامه بدیم
[b] نظر سنجی این طوریه که هرروز 6تا از قرائت های قاریان مشهور جهان گذاشته میشه هر کدوم هم یک الی چند دقیقه بیشتر نیس
هم صوت هم ترتیل [/b]
در نهایت هم مشخصه دیگه قرائت های قشنگ تر شناخته میشه
[i]لطفا تاپیک رو خراب نکنید[/i]
آپلود همه قرائت ها هم با بنده...
آیا کسی همراهی میکنه؟
من دوست ندارم کلمات عربی را که معنیشان را نمیفهمم گوش کنم وقت خود را تلف نکنید بروید معنیی ووتتفسسیر قرآن را خووددتان بخوواننید
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم
من دوست ندارم کلمات عربی را که معنیشان را نمیفهمم گوش کنم وقت خود را تلف نکنید بروید معنیی ووتتفسسیر قرآن را خووددتان بخوواننید:icon_10::icon_10::icon_12:
من دوست ندارم کلمات عربی را که معنیشان را نمیفهمم گوش کنم وقت خود را تلف نکنید بروید معنیی ووتتفسسیر قرآن را خووددتان بخوواننید
حرفت کاملا اشتباه است قران گوش کردن اصلا وقتتو تلف نمیکنه دار کفر میگی برو به حرفی که زدی فکر کن.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من دوست ندارم کلمات عربی را که معنیشان را نمیفهمم گوش کنم وقت خود را تلف نکنید بروید معنیی ووتتفسسیر قرآن را خووددتان بخوواننید:icon_10::icon_10::icon_12:[/div][/quote]
حرفت کاملا اشتباه است قران گوش کردن اصلا وقتتو تلف نمیکنه دار کفر میگی برو به حرفی که زدی فکر کن.
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من که میدونم هیچ فایده ای نندار ولی منم هسستتم[/div][/quote]
بزودی میفهمی که وقتت تلف نمیشه[/div][/quote]
استاد که شروع میکنی
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من که میدونم هیچ فایده ای نندار ولی منم هسستتم[/div][/quote]
استاد که شروع میکنی
امشب یا فردا
نمیدونم از کجا شروع کنم دارم فکر می کنم
از سوره قلم شروع کن
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من که میدونم هیچ فایده ای نندار ولی منم هسستتم[/div][/quote]
استاد که شروع میکنی[/div][/quote]
امشب یا فردا
نمیدونم از کجا شروع کنم دارم فکر می کنم[/div][/quote]
از سوره قلم شروع کن :icon_10:
امشب یا فردا
نمیدونم از کجا شروع کنم دارم فکر می کنم
از سوره قلم شروع کن
میدونم سوره قشنگیه
ولی برنامه من قاری محور بود تا سوره محور
پس هردوشو ادغام میکنیم
من که نفهمیدم چی گفتی ولی هر جور راحت تری
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]aliarash2012[/b][/div][div]من که میدونم هیچ فایده ای نندار ولی منم هسستتم[/div][/quote]
استاد که شروع میکنی[/div][/quote]
امشب یا فردا
نمیدونم از کجا شروع کنم دارم فکر می کنم[/div][/quote]
از سوره قلم شروع کن :icon_10:[/div][/quote]
میدونم سوره قشنگیه
ولی برنامه من قاری محور بود تا سوره محور
پس هردوشو ادغام میکنیم
[/div][/quote]
من که نفهمیدم چی گفتی ولی هر جور راحت تری 8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.