منظور از فارم شدن چیست؟
منابعت وقتی پر میشه مثل اینه که گندم در مزرعه رشد کرده و فارمر میاد و منابعتو درو میکنه
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
خورشید دو تا بود آنروز....
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
منضور از فارم شدن چیست 1394/06/09 17:57:14
منظور از فارم شدن چیست؟
|
|
1394/06/09 18:01:52
farm در فارسی به معنای زمین کشاورزی یا مزرعه است. یعنی شما تبدیل به یه جور مزرعه میشی واسه یه شخص دیگه،
منابعت وقتی پر میشه مثل اینه که گندم در مزرعه رشد کرده و فارمر میاد و منابعتو درو میکنه یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز.... |
|
1394/06/09 22:06:55
یعنی یه نفر همش بهت حمله کنه وتو نتونی دفاع کنی و روزی چند دفعه بیاد منابعت رو ازت بگیره
در صورت فارم شدن روش های زیادی وجود داره که بهترینشون بی خیال شدنه هعی زندگی
|
|
1394/06/09 22:09:55
به نظر من اول بری با خوده طرف صحبت کنی اگه باز هم حمله کردی بری به یک اتحادی که چند تا قوی توش باشه وقویاشون با اون طرف حرف بزنند وتهدید به حمله کنند اگه نشد نیروی پشتیبانی بی شمار بگیر اگر باز هم نشد 24 ساعت رو اک باشی و نیروهاتو در موقعه حمله ون بکشی بیرون و در مرحله اخر بیخیال بشی. تازه راه های دیگه ای هم هست اگه بخواین میگم. خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1394/06/09 22:35:59
داداش میدونم من سرور w4 دو سه روز نبودم یه بنده خدا فارمم کرد و به فنا هدایت شدم آدم نبود صحبت حالیش نمیشد بعد هم اتحادی هام هم بهم حمله کردن حتی یه نفر که جمعیتش 300 بود هعی زندگی
|
منوی کاربری
|
||