سلام
نمی دونم فهمیدید یانه ولی یکی دوتا از بچه های اتحاد من گزارش دادن که بعد از دانلود فایل لازم برای بازی های 3 بعدی باز هم بازی ها اجرا نمیشن من این رو به واحد پشتیبانی هم گزارش دادم ولی جواب قابل قبول و خوبی ندادن شما هم این گزارش رو به واحد پشتیبانی بدید درضمن هرکی دلیلش رو فهمید به من هم بده راستی منتظر جواب شما هم هستم!؟
امیررضا ایزدی
سلام
نمی دونم فهمیدید یانه ولی یکی دوتا از بچه های اتحاد من گزارش دادن که بعد از دانلود فایل لازم برای بازی های 3 بعدی باز هم بازی ها اجرا نمیشن من این رو به واحد پشتیبانی هم گزارش دادم ولی جواب قابل قبول و خوبی ندادن :evil: شما هم این گزارش رو به واحد پشتیبانی بدید درضمن هرکی دلیلش رو فهمید به من هم بده راستی منتظر جواب شما هم هستم!؟
سلام
نمی دونم فهمیدید یانه ولی یکی دوتا از بچه های اتحاد من گزارش دادن که بعد از دانلود فایل لازم برای بازی های 3 بعدی باز هم بازی ها اجرا نمیشن من این رو به واحد پشتیبانی هم گزارش دادم ولی جواب قابل قبول و خوبی ندادن شما هم این گزارش رو به واحد پشتیبانی بدید درضمن هرکی دلیلش رو فهمید به من هم بده راستی منتظر جواب شما هم هستم!؟
منم همنطور دانلود کردم نشد منم بیخیال شدم.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]ali2x51[/b][/div][div]سلام
نمی دونم فهمیدید یانه ولی یکی دوتا از بچه های اتحاد من گزارش دادن که بعد از دانلود فایل لازم برای بازی های 3 بعدی باز هم بازی ها اجرا نمیشن من این رو به واحد پشتیبانی هم گزارش دادم ولی جواب قابل قبول و خوبی ندادن :evil: شما هم این گزارش رو به واحد پشتیبانی بدید درضمن هرکی دلیلش رو فهمید به من هم بده راستی منتظر جواب شما هم هستم!؟[/div][/quote]
منم همنطور دانلود کردم نشد منم بیخیال شدم.
بعد از دانلود و نصب برنامه باید به قسمت بازی های سه بعدی و بر روی یکی از بازی ها کلیک کنید . یک کادر به بالای گوگل کرومتون میاد که باید گزینه ی run رو بزنید .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .
ali2x51
سلام
این مطلب در 1394/06/31 10:52:18 نوشته شده است و در 1394/06/31 10:56:35 ویرایش شده است .
بعد از دانلود و نصب برنامه باید به قسمت بازی های سه بعدی و بر روی یکی از بازی ها کلیک کنید . یک کادر به بالای گوگل کرومتون میاد که باید گزینه ی run رو بزنید .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .[quote][div][b]ali2x51[/b][/div][div]سلام
نمی دونم فهمیدید یانه ولی یکی دوتا از بچه های اتحاد من گزارش دادن که بعد از دانلود فایل لازم برای بازی های 3 بعدی باز هم بازی ها اجرا نمیشن من این رو به واحد پشتیبانی هم گزارش دادم ولی جواب قابل قبول و خوبی ندادن :evil: شما هم این گزارش رو به واحد پشتیبانی بدید درضمن هرکی دلیلش رو فهمید به من هم بده راستی منتظر جواب شما هم هستم!؟[/div][/quote]
اگر هم با Internet Explorer کار می کنید اون کادر به پایین Internet Explorer میاد .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .
ali2x51
سلام
اگر هم با Internet Explorer کار می کنید اون کادر به پایین Internet Explorer میاد .
توجه : این بازی در حالت آزمایشی است و امتیاز آن هیچ تاثیری ندارد .[quote][div][b]ali2x51[/b][/div][div]سلام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.