یا الله
انجمن خیلی کم فعالیت هست بنابراین تصمیم به رونق بخشیدن گرفتم
اول اینکه باید متقاضی بالا باشد که این طرح و رقابت را اجرا کنم
اول هر هفته یک آهنگ پاپ انتخاب می کنم شما باید بدون هیچ گونه میکس و بی آهنگ به سبک خواننده بصورت کاملا صوتی اجرا کنید
پس از اجرا فایل صوتی را آپ می کنید و لینکش را برای من می فرستید و من وسط هفته لینک افراد متقاضی را داخل همان تاپیک می گذارم تا اعضای شنونده نظراتشان را بگویند
برای ایجاد رقابت هم شنوندگان نظر می دهند که اجرا و صدای کدام متقاضی بهتر است
متقاضیان هم از طریق این تاپیک و هم از خصوصی می توانند اعلام امادگی کنند
پس برای رونق بخشیدن به انجمن دست به کار شوید
به خودت مطمئن باش پسر
ما که ادم هستیم با رفتن به سمت نقاط ضعف و پافشاری برای تقویتشان می توانیم خودمان را کاملا پخته و باتجربه کنیم
همیشه در مشاوره هایم به افراد می گویم سعی کنید اول نقاط ضعف را برطرف کنید بعد نقاط قوت را تقویت
دختری بود که قدرت تمرکز پایینی داشت گفتم از چی متنفر هستی گفت از هنر مخصوصا نقاشی گفتم برو به سمتش و کاملا حرفه ای ادامش بده
بنا به تجویزم همین کار را کرد تا جایی تمرکز و دقتش رفت بالا که یک مجله 10صفحه را یکبار که می خواند همه سوالاتی که از مجله می پرسیدم را پاسخگو بود
سعی کنید اول بر نقاط ضعفتان غلبه کنید بعد بروید برای ارتقای نقاط قوتتان
پس نگران این نباشید که صدایتان خیلی بم یا خراش دار است و مناسب نیست چون نمونه شما کم نبوده اند از خارجی ها ویلیام دی مونه را مثال می زنم که صدایش کاملا بم و خراش دار است اما وقتی وارد این حرفه شد در بنگلادش غوغا به پا کرد
در کشور خودمان هم نمونه اش را داریم مثل محسن چاوشی
انجمن خیلی کم فعالیت هست بنابراین تصمیم به رونق بخشیدن گرفتم
اول اینکه باید متقاضی بالا باشد که این طرح و رقابت را اجرا کنم
اول هر هفته یک آهنگ پاپ انتخاب می کنم شما باید بدون هیچ گونه میکس و بی آهنگ به سبک خواننده بصورت کاملا صوتی اجرا کنید
پس از اجرا فایل صوتی را آپ می کنید و لینکش را برای من می فرستید و من وسط هفته لینک افراد متقاضی را داخل همان تاپیک می گذارم تا اعضای شنونده نظراتشان را بگویند
برای ایجاد رقابت هم شنوندگان نظر می دهند که اجرا و صدای کدام متقاضی بهتر است
متقاضیان هم از طریق این تاپیک و هم از خصوصی می توانند اعلام امادگی کنند
پس برای رونق بخشیدن به انجمن دست به کار شوید
به خودت مطمئن باش پسر
ما که ادم هستیم با رفتن به سمت نقاط ضعف و پافشاری برای تقویتشان می توانیم خودمان را کاملا پخته و باتجربه کنیم
همیشه در مشاوره هایم به افراد می گویم سعی کنید اول نقاط ضعف را برطرف کنید بعد نقاط قوت را تقویت
دختری بود که قدرت تمرکز پایینی داشت گفتم از چی متنفر هستی گفت از هنر مخصوصا نقاشی گفتم برو به سمتش و کاملا حرفه ای ادامش بده
بنا به تجویزم همین کار را کرد تا جایی تمرکز و دقتش رفت بالا که یک مجله 10صفحه را یکبار که می خواند همه سوالاتی که از مجله می پرسیدم را پاسخگو بود
سعی کنید اول بر نقاط ضعفتان غلبه کنید بعد بروید برای ارتقای نقاط قوتتان
پس نگران این نباشید که صدایتان خیلی بم یا خراش دار است و مناسب نیست چون نمونه شما کم نبوده اند از خارجی ها ویلیام دی مونه را مثال می زنم که صدایش کاملا بم و خراش دار است اما وقتی وارد این حرفه شد در بنگلادش غوغا به پا کرد
در کشور خودمان هم نمونه اش را داریم مثل محسن چاوشی
این مطلب در 1394/06/06 12:58:40 نوشته شده است و در 1394/06/06 15:17:56 ویرایش شده است .
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11