من یک معما یا چستان میگم نفر بعدی باید حلش کنه و یه معمای دیگه بگه و این چر خه همین طور ادامه پیدا میکند تو رو خدا لایک بدین میخوام پوز لورد سپهر رو به زمین بزنم سپهر خودتم باید لایک بدی
من شروع میکنم
یه درخت است 12 تا شاخه داره هر شاخه 30 تا برگ داره نصف هر برگ سیاه و نصفه ی دیگر سفید است این در خت چیست
چیستان اول : آن چه چیزی است که چه پر باشد و چه خالی وزنش یکی هست ؟
معما دوم : یک زن و شوهر 7 پسردارند و هر پسر یک * این خانواده چند نفره هستند ؟
چیستان سوم : آن چه چیزی است که در رادیو و دریا مشترک و هر دو آن را دارا می باشند ؟
معما چهارم : آن چه چیزی است که سخت است اما سنگ نیست تخم می گذارد ولی مرغ نیست چهار پا دارد اما سگ هم نیست ؟
چیستان پنجم : کدام پرنده است که اگر نامش را برعکس کنیم باز هم نام پرنده است؟
معما ششم : آن چه چیززی است که گریه کردن آسمان اشک آن هم سرازیر می شود؟
چیستان هقتم : بالای آن جای حساب می باشد و پایین آن بازی تاب است؟
معما هشتم : کدام گیاه است که در صورتی که نصفش کنی نیم آن لنگ و نیم دیگرش غصه می باشد؟
من شروع میکنم
یه درخت است 12 تا شاخه داره هر شاخه 30 تا برگ داره نصف هر برگ سیاه و نصفه ی دیگر سفید است این در خت چیست
چیستان اول : آن چه چیزی است که چه پر باشد و چه خالی وزنش یکی هست ؟
معما دوم : یک زن و شوهر 7 پسردارند و هر پسر یک * این خانواده چند نفره هستند ؟
چیستان سوم : آن چه چیزی است که در رادیو و دریا مشترک و هر دو آن را دارا می باشند ؟
معما چهارم : آن چه چیزی است که سخت است اما سنگ نیست تخم می گذارد ولی مرغ نیست چهار پا دارد اما سگ هم نیست ؟
چیستان پنجم : کدام پرنده است که اگر نامش را برعکس کنیم باز هم نام پرنده است؟
معما ششم : آن چه چیززی است که گریه کردن آسمان اشک آن هم سرازیر می شود؟
چیستان هقتم : بالای آن جای حساب می باشد و پایین آن بازی تاب است؟
معما هشتم : کدام گیاه است که در صورتی که نصفش کنی نیم آن لنگ و نیم دیگرش غصه می باشد؟
این مطلب در 1394/06/05 10:38:41 نوشته شده است و در 1394/06/05 11:15:15 ویرایش شده است .
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم