سلام دوستان به نظر شما بووسته ی سرور های قدیم بهتر نبود مصلا سرور های 30 و 31 و 32 که به خاطرات بیوستن قبلا صندذوق بیام اتحاد وسکه بالای صفحه بود تعداد سربازان بایین بود خیلی راحت تر با گوشی میشد بازی کنی قشنگ تر هم بود شکل سرباز ها هم خیلی بهتر بود نظر شما چیه
سلام دوستان به نظر شما بووسته ی سرور های قدیم بهتر نبود مصلا سرور های 30 و 31 و 32 که به خاطرات بیوستن قبلا صندذوق بیام اتحاد وسکه بالای صفحه بود تعداد سربازان بایین بود خیلی راحت تر با گوشی میشد بازی کنی قشنگ تر هم بود شکل سرباز ها هم خیلی بهتر بود نظر شما چیه :|
قبلا همه چیز رو از دور نشون میداد الان انقدر از نزدیک نشون میده خیلی از ساختمون ها گم میشه
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][b]دیگه من به این عادت کردم اونو بزارن میره رو مخ[/b] :|[/div][/quote]
قبلا همه چیز رو از دور نشون میداد الان انقدر از نزدیک نشون میده خیلی از ساختمون ها گم میشه
خب سمت چپ یه جا داره میتونی زوم رو کم کنی
اون زوم رو بیام ها جواب نمیده وقتی تیک فارم لیست رو میزنم میرم تو گزارش درصد تلفات وغارت رو ببینم اینارو نشون نمیده نوع لشکر کشی هم دیده نمیشه چون صفحه گوشیم کوچیه
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][b]دیگه من به این عادت کردم اونو بزارن میره رو مخ[/b] :|[/div][/quote]
قبلا همه چیز رو از دور نشون میداد الان انقدر از نزدیک نشون میده خیلی از ساختمون ها گم میشه[/div][/quote]
[b]خب سمت چپ یه جا داره میتونی زوم رو کم کنی[/b][/div][/quote]
اون زوم رو بیام ها جواب نمیده وقتی تیک فارم لیست رو میزنم میرم تو گزارش درصد تلفات وغارت رو ببینم اینارو نشون نمیده نوع لشکر کشی هم دیده نمیشه چون صفحه گوشیم کوچیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.