آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش
میگم چرا اینقدر اسمش اشناس
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش :icon_5:[/div][/quote]
میگم چرا اینقدر اسمش اشناس :lol:
آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش
یادوم اومد،
همونی کو 3 تا قیسمتو دارو خخخ
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش :icon_5:[/div][/quote]
یادوم اومد،
تو یک خونه بودن اون زمان جنگ جـهانی بودش ، اونا رفته بودن خونه عموشون ، پدرشون هم رفته بود جنگ
این مطلب در 1394/05/30 18:01:58 نوشته شده است و در 1394/05/30 18:02:12 ویرایش شده است .
In the name of god
تو یک خونه بودن اون زمان جنگ جـهانی بودش ، اونا رفته بودن خونه عموشون ، پدرشون هم رفته بود جنگ :icon_13:
یادوم اومد،
آره ، حیف شد اگه قسمت هاشو ادامه می دادن عالی میشد ، واقعا فیلم خوبی بود من عاشق اون فیلم بودم
In the name of god
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش :icon_5:[/div][/quote]
یادوم اومد،
همونی کو 3 تا قیسمتو دارو خخخ[/div][/quote]
آره ، حیف شد اگه قسمت هاشو ادامه می دادن عالی میشد ، واقعا فیلم خوبی بود من عاشق اون فیلم بودم :mrgreen:
یادوم اومد،
خودت فهمیدی چی گفتی گومر
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش :icon_5:[/div][/quote]
یادوم اومد،
خودت فهمیدی چی گفتی گومر :roll:
یادوم اومد،
آره ، حیف شد اگه قسمت هاشو ادامه می دادن عالی میشد ، واقعا فیلم خوبی بود من عاشق اون فیلم بودم
من طرفداری دوشمناشون بودوم خخخ
توی همه ی ای فیلما طرفداری او آدوم شیطانیام خخخ
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آقا یه فیلم روسی بودش ، که هیولا و میولا داشت ، دو تا پسر و دو دختر بودن ، با ببر و شیر و موجودات عجیب غریب ، اسم اون فیلم هستش :icon_5:[/div][/quote]
یادوم اومد،
آره ، حیف شد اگه قسمت هاشو ادامه می دادن عالی میشد ، واقعا فیلم خوبی بود من عاشق اون فیلم بودم :mrgreen:[/div][/quote]
من طرفداری دوشمناشون بودوم خخخ
توی همه ی ای فیلما طرفداری او آدوم شیطانیام خخخ :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.