سلام.چجوری می شه کتیبه رو پیدا کرد؟تو آبادی ها؟تو شهر گینگیز ها؟
و کلید نقره ای و طلایی چی؟شنیدم که یکی می گت اگه منابع سطح 20 داشته باشی کلید نقره ای رو می بری.می شه توضیح بدید؟
اتحاد من در سرور 10 : (Special Gamers (IR
استاد جتگ های صلیبی 3 هستم عصر پادشاهان رو دیگه خدا می دونه!!!!!!!!!!!
و کلید نقره ای و طلایی چی؟شنیدم که یکی می گت اگه منابع سطح 20 داشته باشی کلید نقره ای رو می بری.می شه توضیح بدید؟
چه جالب هیچکس نمیدونه
[quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]سلام.چجوری می شه کتیبه رو پیدا کرد؟تو آبادی ها؟تو شهر گینگیز ها؟
و کلید نقره ای و طلایی چی؟شنیدم که یکی می گت اگه منابع سطح 20 داشته باشی کلید نقره ای رو می بری.می شه توضیح بدید؟[/div][/quote]
چه جالب هیچکس نمیدونه:lol::lol::lol:
چه جالب هیچکس نمیدونه
داداش من اون خزانه که باید سطحش 20 باشه تا back نخوره
بعدشم با ازاد شدن گنجینه ها و حمله به اوردوگاه ها ان ها و بر گشتن قهرمان و نیرو هات به شهرت اون موقع می فهمی چی بردی البته تو اور دوگاه ها گنجینه باشه
این مطلب در 1391/12/25 01:13:28 نوشته شده است و در 1391/12/25 01:14:48 ویرایش شده است .
از ما گذشت ............
[quote][div][b]kasra620[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]سلام.چجوری می شه کتیبه رو پیدا کرد؟تو آبادی ها؟تو شهر گینگیز ها؟
و کلید نقره ای و طلایی چی؟شنیدم که یکی می گت اگه منابع سطح 20 داشته باشی کلید نقره ای رو می بری.می شه توضیح بدید؟[/div][/quote]
چه جالب هیچکس نمیدونه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
:shock:
داداش من اون خزانه که باید سطحش 20 باشه تا back نخوره
بعدشم با ازاد شدن گنجینه ها و حمله به اوردوگاه ها ان ها و بر گشتن قهرمان و نیرو هات به شهرت اون موقع می فهمی چی بردی البته تو اور دوگاه ها گنجینه باشه
چه جالب هیچکس نمیدونه
لازم نیست کسی بدونه باید خودتون راهنمارو بخونید بعد توی انجا تاپیک بزنید.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]kasra620[/b][/div][div][quote][div][b]amir.eng[/b][/div][div]سلام.چجوری می شه کتیبه رو پیدا کرد؟تو آبادی ها؟تو شهر گینگیز ها؟
چه جالب هیچکس نمیدونه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
لازم نیست کسی بدونه باید خودتون راهنمارو بخونید بعد توی انجا تاپیک بزنید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.