سلام این قانون کی اومده تو بازار که وقتی من طرف رو میزنم فارم می کنم اونم چند روز انلاین نمیشه شهری که من زدم فارم کردم میره جز متروکه ها با نیروی فراوان
یعنی چی اخه من یعنی بااید هم اونو فارم کنم هم متروکه رو
اخه انصافه که من نیروشو زدم بعد چند ساعت اون بشه متروکه؟
Moein4321
سلام این قانون کی اومده تو بازار که وقتی من طرف رو میزنم فارم می کنم اونم چند روز انلاین نمیشه شهری که من زدم فارم کردم میره جز متروکه ها با نیروی فراوان
اکانتشو حذف کرده شهراش شده متروکه
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]سلام این قانون کی اومده تو بازار که وقتی من طرف رو میزنم فارم می کنم اونم چند روز انلاین نمیشه شهری که من زدم فارم کردم میره جز متروکه ها با نیروی فراوان
اخه انصافه که من نیروشو زدم بعد چند ساعت اون بشه متروکه؟[/div][/quote]
اکانتشو حذف کرده شهراش شده متروکه :icon_8:
یعنی امروز مصادف با روز بیستو هفتم 8 تا از 50 تای لیست فارم من حذف کردن
انگار قانونش اینه که هرکی جمعیتش بالاتر 400 یا 500 هست و بدرد متروکه میخوره متروکش میکنن
Moein4321
یعنی امروز مصادف با روز بیستو هفتم 8 تا از 50 تای لیست فارم من حذف کردن:|
انگار قانونش اینه که هرکی جمعیتش بالاتر 400 یا 500 هست و بدرد متروکه میخوره متروکش میکنن:roll:
معمولا بعد حذف شدن اک تمام شهرای اک به متروکه تبدیل میشه به جمعیت ربطی نداره ولی حساب و کتاب هم نداره من خودم اک حذف کردم منتظر بودم شهراش متروکه بشه ولی نشد کلا پرید
معمولا بعد حذف شدن اک تمام شهرای اک به متروکه تبدیل میشه به جمعیت ربطی نداره ولی حساب و کتاب هم نداره من خودم اک حذف کردم منتظر بودم شهراش متروکه بشه ولی نشد کلا پرید
واقعا یعنی چی فارمای من از 70 تا شد 58 تا غارتمم به زور میره بالا نمیشه که این چه وضعشه حداقل متروکه میشه نیرو ظاهر نشه توش کم کم ساخته شه هیچیشون با قانون نیست اینا
بــــــــی ادعــــــــــــا
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]سلام این قانون کی اومده تو بازار که وقتی من طرف رو میزنم فارم می کنم اونم چند روز انلاین نمیشه شهری که من زدم فارم کردم میره جز متروکه ها با نیروی فراوان
اخه انصافه که من نیروشو زدم بعد چند ساعت اون بشه متروکه؟[/div][/quote]
واقعا یعنی چی فارمای من از 70 تا شد 58 تا غارتمم به زور میره بالا نمیشه که این چه وضعشه حداقل متروکه میشه نیرو ظاهر نشه توش کم کم ساخته شه هیچیشون با قانون نیست اینا
اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام :icon_10:
اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام
عزیز من خیلی فک کردی به این نتیجه رسیدی
بحث ما اینه که چرا وقتی متروکه میشه از هوا نیرو میریزه توش حداقل اگرم نیرو میخواد بسازه کم کم نه یهو بریزه تو متروکه
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام :icon_10:[/div][/quote]
بحث ما اینه که چرا وقتی متروکه میشه از هوا نیرو میریزه توش حداقل اگرم نیرو میخواد بسازه کم کم نه یهو بریزه تو متروکه :|
بحث ما اینه که چرا وقتی متروکه میشه از هوا نیرو میریزه توش حداقل اگرم نیرو میخواد بسازه کم کم نه یهو بریزه تو متروکه
شما نابینا مطلب مرا میخوانید مشکل خودتان است
نوشتم که به تسخیر گینگیز در می آید پس از هوا نیرو نمیریزد شما ایکیوت در حد غاز است من چه کنم
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود [b]به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید[/b] هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام :icon_10:[/div][/quote]
بحث ما اینه که چرا وقتی متروکه میشه از هوا نیرو میریزه توش حداقل اگرم نیرو میخواد بسازه کم کم نه یهو بریزه تو متروکه :|[/div][/quote]
شما نابینا مطلب مرا میخوانید مشکل خودتان است :icon_10:
نوشتم که به تسخیر گینگیز در می آید پس از هوا نیرو نمیریزد شما ایکیوت در حد غاز است من چه کنم :icon_10:
شما نابینا مطلب مرا میخوانید مشکل خودتان است
نوشتم که به تسخیر گینگیز در می آید پس از هوا نیرو نمیریزد شما ایکیوت در حد غاز است من چه کنم
عزیزم با نوب بحث کردن فایده نداره همونه که حس چون هیچی از بازی حالیش نمیشه چه برسه سرعت ساخت
چه کنیم بعضیا عقلشون نمیرسه گنگیز هم باید قانون نیرو سازیش یکی باشه
این مطلب در 1394/05/27 16:24:34 نوشته شده است و در 1394/05/27 16:24:45 ویرایش شده است .
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]اگر بازیکنی اکانتش را حذف کند پس از حذف به متروکه تبدیل میشود [b]به عبارتی دیگر به تسخیر گینگیز در می اید[/b] هر جمعیتی که باشد هیچ فرقی نمی کند والسلام :icon_10:[/div][/quote]
بحث ما اینه که چرا وقتی متروکه میشه از هوا نیرو میریزه توش حداقل اگرم نیرو میخواد بسازه کم کم نه یهو بریزه تو متروکه :|[/div][/quote]
شما نابینا مطلب مرا میخوانید مشکل خودتان است :icon_10:
نوشتم که به تسخیر گینگیز در می آید پس از هوا نیرو نمیریزد شما ایکیوت در حد غاز است من چه کنم :icon_10:[/div][/quote]
عزیزم با نوب بحث کردن فایده نداره همونه که حس چون هیچی از بازی حالیش نمیشه چه برسه سرعت ساخت
چه کنیم بعضیا عقلشون نمیرسه گنگیز هم باید قانون نیرو سازیش یکی باشه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.