سلام بچه ها... از ساعت 9 و 10 سرور خیلی خیلی کند شده... نمی تونم بازی کنم... صفحات باز نمیشن..از چند نفر دیگه هم پرسیدم مطمین شدم مشکل فقط از من نیس...سرور 12... برا بقیه هم همینطوره؟؟ اصلا نمیشه اینجوری بازی کرد.. حداقل از قبل اطلاع میدادن..
کی قراره درست بشه؟؟
سلام بچه ها... از ساعت 9 و 10 سرور خیلی خیلی کند شده... نمی تونم بازی کنم... صفحات باز نمیشن..از چند نفر دیگه هم پرسیدم مطمین شدم مشکل فقط از من نیس...سرور 12... برا بقیه هم همینطوره؟؟ اصلا نمیشه اینجوری بازی کرد.. حداقل از قبل اطلاع میدادن..
کی قراره درست بشه؟؟
سلام
مشکل کندی سرور 12 در شامگاه 22ام به صورت موقتی بود که برطرف شد. هم اکنون همه سرورها در وضعیت پایدار و با سرعت مناسب در حال سرویس دهی می باشند.
موفق باشید
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
سلام
مشکل کندی سرور 12 در شامگاه 22ام به صورت موقتی بود که برطرف شد. هم اکنون همه سرورها در وضعیت پایدار و با سرعت مناسب در حال سرویس دهی می باشند.
موفق باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.