دیشب چی شد ؟
نت من ناگهان قطع شد بقیه ی ماجرا رو ندیدم ...
آنتی آنتـن ها شکست خوردند اره ؟
خخخخخخخ
من که میگفتم خیلی راحت امکان شکست خوردن وجود داره ... اون ها میگفتند چرت و پرته ..... خب ... چی شد ؟ آیا پیروز شدید ؟
تاپیکای یه بدبخت رو نابود کنید خیلی بهتون فاز میده ؟
موفق هم نشدید .... تاپیک های اون ها نابود نشد ....
اصلا من دلیل این کارا رو نمیدونم ....
خب مگه مجبورید اسپم بدید بعد یکی بیاد گزارش بده بعدش بیاید بر علیهش قیام کنید ؟
شما میگفتید اینقدر تعداد اسپم ها زیاد میشه که کنترل همه چی از دست مدیرا میره ولی چی شد ؟
خودتون خیلی راحت با حداقل همون 3 تا گزارش نابود شدید ....
شما میگید اینجوری آنتۀن ها رو میتونید از بین ببرید ولی اینجور که معلومه فعلا اون ها ما رو از بین بردن ....
...
فقط یه چیزی ....
واقعا مثلا اگه تاپیک های یکی رو اسپم بارون کنید و اگه اون یارو به همین دلیل تاپیکش رو از دست بده خیلی بهتون حال میده ؟ فاز زیادی داره ؟
مردم آزاری خوبه ؟
من روی این سوال تاکید دارم :
تاپیکای یه بدبخت رو نابود کنید خیلی بهتون حال میده ؟
جواب سوال بالا رو هم بدید ....
موفق هم که نشدید ..... خیلی راحت مسدود شدید بعدش هم بجای اینکه اون تاپیکای حاوی اسپم حذف بشه فقط اسپم های شما حذف شد .... اینجوری نقشه ی شما شکست خورد و نتونستید حتی یک تاپیک رو حذف کنید ... اینم از شکست ... حتی یک تاپیک هم حذف نشد ...
خب آنتی آنتـن ها .... چیزی برای دفاع از خود دارید بگید .... شاید من با روند کار شما آشنا نیستم ....
بگید چطوری میخواید پیروز بشید .... اصلا مگه اسپم دادن و نابود کردن و بهم ریختن کل انجمن و تاپیک ها کار خوبیه ؟؟؟
شما با این کارتون تاپیک های دیگران رو بهم میریزید و از این طریق کل انجمن بهم میریزه ....
اگه فکر کنیم که اینکار عملی باشه فقط یک مسئله ی مهم میمونه ....
که اینه :
آیا بهم ریختن تاپیک ها توسط شما که موجب می شود که کل انجمن بهم بریزه و داغون بشه ، آیا کار خوبی است ؟؟؟
نت من ناگهان قطع شد بقیه ی ماجرا رو ندیدم ...
آنتی آنتـن ها شکست خوردند اره ؟
خخخخخخخ
من که میگفتم خیلی راحت امکان شکست خوردن وجود داره ... اون ها میگفتند چرت و پرته ..... خب ... چی شد ؟ آیا پیروز شدید ؟
تاپیکای یه بدبخت رو نابود کنید خیلی بهتون فاز میده ؟
موفق هم نشدید .... تاپیک های اون ها نابود نشد ....
اصلا من دلیل این کارا رو نمیدونم ....
خب مگه مجبورید اسپم بدید بعد یکی بیاد گزارش بده بعدش بیاید بر علیهش قیام کنید ؟
شما میگفتید اینقدر تعداد اسپم ها زیاد میشه که کنترل همه چی از دست مدیرا میره ولی چی شد ؟
خودتون خیلی راحت با حداقل همون 3 تا گزارش نابود شدید ....
شما میگید اینجوری آنتۀن ها رو میتونید از بین ببرید ولی اینجور که معلومه فعلا اون ها ما رو از بین بردن ....
...
فقط یه چیزی ....
واقعا مثلا اگه تاپیک های یکی رو اسپم بارون کنید و اگه اون یارو به همین دلیل تاپیکش رو از دست بده خیلی بهتون حال میده ؟ فاز زیادی داره ؟
مردم آزاری خوبه ؟
من روی این سوال تاکید دارم :
تاپیکای یه بدبخت رو نابود کنید خیلی بهتون حال میده ؟
جواب سوال بالا رو هم بدید ....
موفق هم که نشدید ..... خیلی راحت مسدود شدید بعدش هم بجای اینکه اون تاپیکای حاوی اسپم حذف بشه فقط اسپم های شما حذف شد .... اینجوری نقشه ی شما شکست خورد و نتونستید حتی یک تاپیک رو حذف کنید ... اینم از شکست ... حتی یک تاپیک هم حذف نشد ...
خب آنتی آنتـن ها .... چیزی برای دفاع از خود دارید بگید .... شاید من با روند کار شما آشنا نیستم ....
بگید چطوری میخواید پیروز بشید .... اصلا مگه اسپم دادن و نابود کردن و بهم ریختن کل انجمن و تاپیک ها کار خوبیه ؟؟؟
شما با این کارتون تاپیک های دیگران رو بهم میریزید و از این طریق کل انجمن بهم میریزه ....
اگه فکر کنیم که اینکار عملی باشه فقط یک مسئله ی مهم میمونه ....
که اینه :
آیا بهم ریختن تاپیک ها توسط شما که موجب می شود که کل انجمن بهم بریزه و داغون بشه ، آیا کار خوبی است ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot