سوال این اقا جدیه لطفا رعایت کنید هر چیزی جا و مکان خودش را داره
جدی میگی؟
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]چون چ چسبیده به را :| هرهرهرهررهرهرهرهرهر[/div][/quote]
سوال این اقا جدیه لطفا رعایت کنید هر چیزی جا و مکان خودش را داره[/div][/quote]
جدی میگی؟ :icon_10:
جدی میگی؟
بله
من فکر کردم شوخی میکنی
هرهرهرهررههررهرهرهرهرهر
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
[quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]چون چ چسبیده به را :| هرهرهرهررهرهرهرهرهر[/div][/quote]
جدی میگی؟ :icon_10:[/div][/quote]
بله [/div][/quote]
من فکر کردم شوخی میکنی :icon_10:
هرهرهرهررههررهرهرهرهرهر :|
جدی میگی؟
بله
من فکر کردم شوخی میکنی
هرهرهرهررههررهرهرهرهرهر
نه به خدا به قرآن جدی جدی گفتم
چرا خدا رو قسم میخوری
من هرچه میگم جدی گفتم باور نمیکنید پس از چه راهی ثابت کنم ؟
من دارم شوخی میکنم چرا خدا رو قسم میخوری؟ مگه مسلمون نیستی؟
من از کجا بدونم که شما شوخی میکنید از قضا چون مسلمان و شیعه هستم قسم خوردم تا حرف مرا باور کنید
امروز یاد بگیر که برای هر چیز بی ارزشی خدا رو رو قسم نمیخورن، اسم خدا حرمت داره
به روی چشم
چشمت بی بلا
این مطلب در 1394/05/14 19:18:07 نوشته شده است و در 1394/05/15 08:39:18 ویرایش شده است .
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
[quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]چون چ چسبیده به را :| هرهرهرهررهرهرهرهرهر[/div][/quote]
جدی میگی؟ :icon_10:[/div][/quote]
بله [/div][/quote]
من فکر کردم شوخی میکنی :icon_10:
هرهرهرهررههررهرهرهرهرهر :|[/div][/quote]
نه به خدا به قرآن جدی جدی گفتم [/div][/quote]
چرا خدا رو قسم میخوری:icon_6:[/div][/quote]
من هرچه میگم جدی گفتم باور نمیکنید پس از چه راهی ثابت کنم ؟[/div][/quote]
من دارم شوخی میکنم چرا خدا رو قسم میخوری؟ مگه مسلمون نیستی؟ :icon_6:[/div][/quote]
من از کجا بدونم که شما شوخی میکنید از قضا چون مسلمان و شیعه هستم قسم خوردم تا حرف مرا باور کنید[/div][/quote]
امروز یاد بگیر که برای هر چیز بی ارزشی خدا رو رو قسم نمیخورن، اسم خدا حرمت داره :icon_10:[/div][/quote]
به روی چشم [/div][/quote]
چشمت بی بلا :icon_10:
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div]چون چ چسبیده به را :| هرهرهرهررهرهرهرهرهر[/div][/quote]
ازمن یاد گرفتی:|[/div][/quote]
:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.