سلام دوستان عریز می خواستم بگم نگران نباشید این سرور حتما برگزار میشه خود ارش والیبا 1000تا اکانا ثبت نام میکنع فراهانی هم 2500تا اکانت چون می خواد کم نیاره بردیا 500تا سوشیانت 1عدد بازی پاک پاک خودم نمیگم mojiiiهم نمیتونه این سرور بازی کنه چون نمیشه بفروشی خخخخ
خاکی نباش اسفالتت میکنن
سلام دوستان عریز می خواستم بگم نگران نباشید این سرور حتما برگزار میشه خود ارش والیبا 1000تا اکانا ثبت نام میکنع فراهانی هم 2500تا اکانت چون می خواد کم نیاره بردیا 500تا سوشیانت 1عدد بازی پاک پاک خودم نمیگم mojiiiهم نمیتونه این سرور بازی کنه چون نمیشه بفروشی خخخخ:icon_4:
دهنت را سیمانی کن
با این آواتارت این هزیونا چیه میگی ؟
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]مـرگـ بــر آمــریــکــا :|[/div][/quote]
درود بر ابر قدرت جهان [/div][/quote]
دهنت را سیمانی کن :|
با این آواتارت این هزیونا چیه میگی ؟ :|
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]مـرگـ بــر آمــریــکــا :|[/div][/quote]
:icon_2:
بحث سیاسی ، خلاف قوانین انجمن هستش :icon_13:
دوست خودیه جاهل، بدتر از دشمن داناست. :ugeek:
[quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]مـرگـ بــر آمــریــکــا :|[/div][/quote]
دوست خودیه جاهل، بدتر از دشمن داناست. :ugeek:[/div][/quote]
موافقم :icon_13:
[quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]مـرگـ بــر آمــریــکــا :|[/div][/quote]
دوست خودیه جاهل، بدتر از دشمن داناست. :ugeek:[/div][/quote]
باز تو کتاب خوندی ؟ :|
دهنت را سیمانی کن
با این آواتارت این هزیونا چیه میگی ؟
درود بر ایران قدیم درود بر امپراطوری قدرتمند ایران مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل دیشب کوروش سرور عزیزم به خوابم اومد گفت اندکی صبر سحری نزدیک است چند وقت دیگه از قبر خودم میام بیرون امپراطوری بزرگ ایران رو از نو میسازم
این مطلب در 1394/05/10 18:55:34 نوشته شده است و در 1394/05/10 18:57:05 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]هـــیولا[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div]مـرگـ بــر آمــریــکــا :|[/div][/quote]
دهنت را سیمانی کن :|
با این آواتارت این هزیونا چیه میگی ؟ :|[/div][/quote]
درود بر ایران قدیم درود بر امپراطوری قدرتمند ایران مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل دیشب کوروش سرور عزیزم به خوابم اومد گفت اندکی صبر سحری نزدیک است چند وقت دیگه از قبر خودم میام بیرون امپراطوری بزرگ ایران رو از نو میسازم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.