دوستان یکی از مشکلات بازی در مورد جاسوسی هس طرف 2000 جاسوس داره تو شهرش با 3000 جاسوس از ساختمونش مثلا جاسوسی میکنی 2000 تا تلفات میدی ولی اون هیچی! بعد دیگه نمیتونی از سربازاش جاسوسی کنی چون مال تو کشته شدن اون 2000 تاش فیکس مونده!!! من گزارش کردم این مشکل رو شما هم گزارش کنید که جاسوسای مدافع هم کشته بشن اینجوری ضایس واقعا!!
دوستان یکی از مشکلات بازی در مورد جاسوسی هس طرف 2000 جاسوس داره تو شهرش با 3000 جاسوس از ساختمونش مثلا جاسوسی میکنی 2000 تا تلفات میدی ولی اون هیچی! بعد دیگه نمیتونی از سربازاش جاسوسی کنی چون مال تو کشته شدن اون 2000 تاش فیکس مونده!!! من گزارش کردم این مشکل رو شما هم گزارش کنید که جاسوسای مدافع هم کشته بشن اینجوری ضایس واقعا!!
جاسوس قدرت مبارزه نداره که بتونه به حریف ضربه بزنه فقط قدرت کند و کاو داره.
جاسوسای مهاجم رو جاسوسای مدافع شناسایی میکنن و میکشن بالعکس هم باید باشه
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]جاسوس قدرت مبارزه نداره که بتونه به حریف ضربه بزنه فقط قدرت کند و کاو داره. :ugeek:[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو مدافع شناسایی میکنه و نیرو های مدافع میکشنشون
یا حسین الشهید
[quote][div][b]king-amir-khan[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]جاسوس قدرت مبارزه نداره که بتونه به حریف ضربه بزنه فقط قدرت کند و کاو داره. :ugeek:[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو جاسوسای مدافع شناسایی میکنن و میکشن بالعکس هم باید باشه[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو مدافع شناسایی میکنه و نیرو های مدافع میکشنشون :roll:
اگ بجز جاسوس نیرو نداشت چی؟؟
باید تلفات داشته باشن ولی ن زیاد.چون هرکاریش کنی لااقل چنتایی جاسوس مدافع باید این همه جاسوس مهاجم رو ببینن ولی جاسوسای مهاجم برا اینکه دهن اون جاسوس مدافع رو ببندن مجبورن هرجور شده بکشنش
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]king-amir-khan[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]جاسوس قدرت مبارزه نداره که بتونه به حریف ضربه بزنه فقط قدرت کند و کاو داره. :ugeek:[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو جاسوسای مدافع شناسایی میکنن و میکشن بالعکس هم باید باشه[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو مدافع شناسایی میکنه و نیرو های مدافع میکشنشون :roll:[/div][/quote]
اگ بجز جاسوس نیرو نداشت چی؟؟ :|
باید تلفات داشته باشن ولی ن زیاد.چون هرکاریش کنی لااقل چنتایی جاسوس مدافع باید این همه جاسوس مهاجم رو ببینن ولی جاسوسای مهاجم برا اینکه دهن اون جاسوس مدافع رو ببندن مجبورن هرجور شده بکشنش :icon_10:
اگ بجز جاسوس نیرو نداشت چی؟؟
باید تلفات داشته باشن ولی ن زیاد.چون هرکاریش کنی لااقل چنتایی جاسوس مدافع باید این همه جاسوس مهاجم رو ببینن ولی جاسوسای مهاجم برا اینکه دهن اون جاسوس مدافع رو ببندن مجبورن هرجور شده بکشنش
خب اون سربازایی که جلوی سرباز خونه یا دیوار هستن یا اصلاً خود شاه میکشتشون
یا حسین الشهید
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]king-amir-khan[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]جاسوس قدرت مبارزه نداره که بتونه به حریف ضربه بزنه فقط قدرت کند و کاو داره. :ugeek:[/div][/quote]
جاسوسای مهاجم رو مدافع شناسایی میکنه و نیرو های مدافع میکشنشون :roll:[/div][/quote]
اگ بجز جاسوس نیرو نداشت چی؟؟ :|
باید تلفات داشته باشن ولی ن زیاد.چون هرکاریش کنی لااقل چنتایی جاسوس مدافع باید این همه جاسوس مهاجم رو ببینن ولی جاسوسای مهاجم برا اینکه دهن اون جاسوس مدافع رو ببندن مجبورن هرجور شده بکشنش :icon_10:[/div][/quote]
خب اون سربازایی که جلوی سرباز خونه یا دیوار هستن یا اصلاً خود شاه میکشتشون :roll:
اگه جاسوس های مهاجم قدرت تهاجمی نداشته باشن پس جاسوس های مدافع هم نباید قدرت دفاعی داشته باشن
اینجوری حساب بی حساب میشه
یک کار دیگه هم میشه کرد
جفتشون قدرت تهاجمی و دفاعی داشته باشن
جناب نـــوب،
جاسوس هم قدرت هجومی داره هم دفاعی، برو تو آکادمی نگاه کن.
این مطلب در 1394/05/07 01:24:24 نوشته شده است و در 1394/05/07 01:25:06 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div]اگه جاسوس های مهاجم قدرت تهاجمی نداشته باشن پس جاسوس های مدافع هم نباید قدرت دفاعی داشته باشن :icon_10:
اینجوری حساب بی حساب میشه :icon_10:[/div][/quote]
یک کار دیگه هم میشه کرد
جفتشون قدرت تهاجمی و دفاعی داشته باشن :icon_7:
:icon_10:[/div][/quote]
جناب نـــوب، :|
جاسوس هم قدرت هجومی داره هم دفاعی، برو تو آکادمی نگاه کن. :|
اگه جاسوس های مهاجم قدرت تهاجمی نداشته باشن پس جاسوس های مدافع هم نباید قدرت دفاعی داشته باشن
یک کار دیگه هم میشه کرد
جناب نـــوب،
اگه خوب خونده باشی میفهمی که منظور من رو هجومش بوده که قدرت هجومی نداره
http://uupload.ir/files/iwgt_جاسوس.png
موقع کتیبه زدن به این چیزا دقت نمیکردی
کجای دنیا دیدی جاسوس به جایی که میره جاسوسی کنه از ارتش دشمن کسی رو بکشه؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div]اگه جاسوس های مهاجم قدرت تهاجمی نداشته باشن پس جاسوس های مدافع هم نباید قدرت دفاعی داشته باشن :icon_10:
یک کار دیگه هم میشه کرد
جاسوس هم قدرت هجومی داره هم دفاعی، برو تو آکادمی نگاه کن. :|[/div][/quote]
موقع کتیبه زدن به این چیزا دقت نمیکردی :icon_10:[/div][/quote]
کجای دنیا دیدی جاسوس به جایی که میره جاسوسی کنه از ارتش دشمن کسی رو بکشه؟ :|
یک کار دیگه هم میشه کرد
جناب نـــوب،
موقع کتیبه زدن به این چیزا دقت نمیکردی
کجای دنیا دیدی جاسوس به جایی که میره جاسوسی کنه از ارتش دشمن کسی رو بکشه؟
والا من جاسوس نبودم نمیدونم
درضمن این ی بازیه با واقعیت مقایسه نکن تازه اگر هم مقایسه کنی باید بهت بگم که اونا هم ادمن و بالاخره چند نفرو هم که میتونن بزنن
اگه بزنن شناسایی میشن بعدشم بازی باید با واقعیت هماهنگی کنه
یا حسین الشهید
[quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div][quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div]اگه جاسوس های مهاجم قدرت تهاجمی نداشته باشن پس جاسوس های مدافع هم نباید قدرت دفاعی داشته باشن :icon_10:
یک کار دیگه هم میشه کرد
جاسوس هم قدرت هجومی داره هم دفاعی، برو تو آکادمی نگاه کن. :|[/div][/quote]
موقع کتیبه زدن به این چیزا دقت نمیکردی :icon_10:[/div][/quote]
کجای دنیا دیدی جاسوس به جایی که میره جاسوسی کنه از ارتش دشمن کسی رو بکشه؟ :|[/div][/quote]
والا من جاسوس نبودم نمیدونم
درضمن این ی بازیه با واقعیت مقایسه نکن تازه اگر هم مقایسه کنی باید بهت بگم که اونا هم ادمن و بالاخره چند نفرو هم که میتونن بزنن :icon_10:[/div][/quote]
اگه بزنن شناسایی میشن بعدشم بازی باید با واقعیت هماهنگی کنه :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.