این مطلب در 1394/05/05 18:57:45 نوشته شده است و در 1394/05/05 18:58:03 ویرایش شده است .
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]خجالت بکش. :|:|[/div][/quote]
به توان 2 رو هم بکش جدیده :icon_5:[/div][/quote]
خدا ببین من از کی ها کمک میخوام :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:(
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]خجالت بکش. :|:|[/div][/quote]
خدا ببین من از کی ها کمک میخوام :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:([/div][/quote]
:icon_2:
ناشکری نکن ، ما هم از سرت زیادیم :icon_10:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]خجالت بکش. :|:|[/div][/quote]
خدا ببین من از کی ها کمک میخوام :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:([/div][/quote]
[/div][/quote]
هیییییییییی:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]خجالت بکش. :|:|[/div][/quote]
[/div][/quote]
هیییییییییی:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
عصبانی نشو مغزت سوتــــــــــــ می کشه :icon_13:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.