خانوم پروازه و مهدی؟؟ همین مهدی؟؟ چرا اون خانوم ولی من مهدی خالی؟ آخه تبعیض تا چه حد
######
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از خانم پروازه و مهدی خیلی ممنونم:icon_1:
تشکر.[/div][/quote]
خانوم پروازه و مهدی؟؟ همین مهدی؟؟ چرا اون خانوم ولی من مهدی خالی؟ آخه تبعیض تا چه حد :D
خانوم پروازه و مهدی؟؟ همین مهدی؟؟ چرا اون خانوم ولی من مهدی خالی؟ آخه تبعیض تا چه حد
نمیتونم که اسم اون خالی بگم. ولی تو یا هر پسر دیگه ای با اسم
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از خانم پروازه و مهدی خیلی ممنونم:icon_1:
تشکر.[/div][/quote]
خانوم پروازه و مهدی؟؟ همین مهدی؟؟ چرا اون خانوم ولی من مهدی خالی؟ آخه تبعیض تا چه حد :D[/div][/quote]
نمیتونم که اسم اون خالی بگم. ولی تو یا هر پسر دیگه ای با اسم;)
شوخی کردم
######
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از خانم پروازه و مهدی خیلی ممنونم:icon_1:
تشکر.[/div][/quote]
خانوم پروازه و مهدی؟؟ همین مهدی؟؟ چرا اون خانوم ولی من مهدی خالی؟ آخه تبعیض تا چه حد :D[/div][/quote]
نمیتونم که اسم اون خالی بگم. ولی تو یا هر پسر دیگه ای با اسم;)[/div][/quote]
شوخی کردم :)
شوخی کردم
میدونم
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از خانم پروازه و مهدی خیلی ممنونم:icon_1:
تشکر.[/div][/quote]
نمیتونم که اسم اون خالی بگم. ولی تو یا هر پسر دیگه ای با اسم;)[/div][/quote]
شوخی کردم :)[/div][/quote]
میدونم:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.