برو بچ من دو سه ماهه بطور جدی اومدم این بازی ولی هنوز خیلی وارد نیستم لطفا بگید چطورس دف واسه کسی بفرستم ؟ نیزه از کجا باید درست کنم
تو دو سه ماه یاد نگرفتی نیرو بفرستی؟؟؟؟؟
اونوقت میدونی دف چیه
نظر من اینه که اصن بیخیال بازی شو
این مطلب در 1394/05/03 00:01:46 نوشته شده است و در 1394/05/03 00:02:39 ویرایش شده است .
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]manomaham[/b][/div][div]برو بچ من دو سه ماهه بطور جدی اومدم این بازی ولی هنوز خیلی وارد نیستم لطفا بگید چطورس دف واسه کسی بفرستم ؟ نیزه از کجا باید درست کنم[/div][/quote]
تو دو سه ماه یاد نگرفتی نیرو بفرستی؟؟؟؟؟
اونوقت میدونی دف چیه
نظر من اینه که اصن بیخیال بازی شو :|
اقا شماد میری روی شهر طرف لشکرکشی میزنی بعد یه صفه باز میشه تعداد نیروهایی رو که می خوای بفرستی رو میزنی بعد پایین چندتا گزینست مثل غارت...نبرد...محافظت ...محافظت رو انتخاب میکنی بعد میزنی اوکی... به همین راحتی ....
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز
اقا شماد میری روی شهر طرف لشکرکشی میزنی بعد یه صفه باز میشه تعداد نیروهایی رو که می خوای بفرستی رو میزنی بعد پایین چندتا گزینست مثل غارت...نبرد...محافظت ...محافظت رو انتخاب میکنی بعد میزنی اوکی... به همین راحتی ....
[quote][div][b]manomaham[/b][/div][div]برو بچ من دو سه ماهه بطور جدی اومدم این بازی ولی هنوز خیلی وارد نیستم لطفا بگید چطورس دف واسه کسی بفرستم ؟ نیزه از کجا باید درست کنم[/div][/quote]
اگ منظورت از نیزه همون سربازه نیزه داره اونو باید تو سربازخونه بسازی..برا اینکه بازی رو بفهمی برو خط ب خط راهنمای بازی رو بخون
پاینده باشی دوست عزیز :|
والا من روز اول که اومدم بدون خوندن راهنما همه چی رو بلد بودم
منم همینطور چون 5-6 سال تـراویــن بازی میکردم ! این بازی هیچ خلاقیتی که نداره هیچ ، خیلی از اون ضعیف تره... چون خوب بود نابودش کردن.
[quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]والا من روز اول که اومدم بدون خوندن راهنما همه چی رو بلد بودم [/div][/quote]
منم همینطور چون 5-6 سال تـراویــن بازی میکردم ! این بازی هیچ خلاقیتی که نداره هیچ ، خیلی از اون ضعیف تره... چون خوب بود نابودش کردن.
والا من روز اول که اومدم بدون خوندن راهنما همه چی رو بلد بودم
اره مننم قبلا جنگ خان ها بازی میکردم
پوریام
[quote][div][b]half-hand[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]والا من روز اول که اومدم بدون خوندن راهنما همه چی رو بلد بودم [/div][/quote]
منم همینطور چون 5-6 سال تـراویــن بازی میکردم ! این بازی هیچ خلاقیتی که نداره هیچ ، خیلی از اون ضعیف تره... چون خوب بود نابودش کردن. [/div][/quote]
اره مننم قبلا جنگ خان ها بازی میکردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.