[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
نه بابا من فارمم روزی 100 تا حمله میاد :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
نه بابا من فارمم روزی 100 تا حمله میاد :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
خب 100 تا حمله از سمت فارمر ها میاد دیگه :|
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
نه بابا من فارمم روزی 100 تا حمله میاد :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
خب 100 تا حمله از سمت فارمر ها میاد دیگه :|[/div][/quote]
اره :icon_4::icon_4::icon_4:
خب پس بگو میخوام فارمر هامو سورپرایز کنم نه فارم هامو
یا حسین الشهید
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
اره :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
خب پس بگو میخوام فارمر هامو سورپرایز کنم نه فارم هامو :|
اره بابا اشتباه چاپی شده
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
خب پس بگو میخوام فارمر هامو سورپرایز کنم نه فارم هامو :|[/div][/quote]
اره بابا اشتباه چاپی شده :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
اره بابا اشتباه چاپی شده
حذف نکنی بهترین سوپرایزه،
انبارتم بکش بالا منابعت سر ریز نکنه.
یا حسین الشهید
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
اره بابا اشتباه چاپی شده :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حذف نکنی بهترین سوپرایزه،
انبارتم بکش بالا منابعت سر ریز نکنه.
اره بابا اشتباه چاپی شده
اشتباه چاپی نه اشتباه تایپی
تایپ فرق میکنه ولی چون اینجا مده باشه
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
اره بابا اشتباه چاپی شده :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اشتباه چاپی نه اشتباه تایپی :icon_10:[/div][/quote]
اره بابا اشتباه چاپی شده
اشتباه چاپی نه اشتباه تایپی
مخفیگاه ارتقا بده همشون میترکن راستی اسمت چیه من یکم بزنمت تو که فارم شدی
خار کنکور
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]منظورت فارمر هاته؟ :|[/div][/quote]
اشتباه چاپی نه اشتباه تایپی :icon_10:[/div][/quote]
تایپ فرق میکنه ولی چون اینجا مده باشه[/div][/quote]
مخفیگاه ارتقا بده همشون میترکن راستی اسمت چیه من یکم بزنمت تو که فارم شدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.