سلام من دارم میرم مسافرت یه جانشین خوب و مورد اعتماد میخوام که کارم رو راه بندازه البته خودم اگر نت گیرم بیاد میام.
اگه کسی قبول میکنه تو خصوصی پیام بده
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
سلام من دارم میرم مسافرت یه جانشین خوب و مورد اعتماد میخوام که کارم رو راه بندازه البته خودم اگر نت گیرم بیاد میام.
کسی نیست؟
من هستم فقط مورد اعتماد نیستم خیلی نامردم میتونی جانشین کنی
چقدر نیرو داری در حد زدن یه متروکه داری یا نه؟
######
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div]سلام من دارم میرم مسافرت یه جانشین خوب و مورد اعتماد میخوام که کارم رو راه بندازه البته خودم اگر نت گیرم بیاد میام.
اگه کسی قبول میکنه تو خصوصی پیام بده [/div][/quote]
کسی نیست؟:?[/div][/quote]
من هستم فقط مورد اعتماد نیستم خیلی نامردم میتونی جانشین کنی
چقدر نیرو داری در حد زدن یه متروکه داری یا نه؟
کسی نیست؟
باو ما با طرف دو سرور هم تیمی بودیم بازم اعتماد سخته اونوخ دنبال انسان مورد اعتماد میگردی...
مجبوری اعتماد کنی اعتماد کن!!!!!!
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div]سلام من دارم میرم مسافرت یه جانشین خوب و مورد اعتماد میخوام که کارم رو راه بندازه البته خودم اگر نت گیرم بیاد میام.
اگه کسی قبول میکنه تو خصوصی پیام بده [/div][/quote]
کسی نیست؟:?[/div][/quote]
باو ما با طرف دو سرور هم تیمی بودیم بازم اعتماد سخته اونوخ دنبال انسان مورد اعتماد میگردی...
مجبوری اعتماد کنی اعتماد کن!!!!!! :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.