من چند وقته که بازی میکنم و پیشرفت خوبی داشتم تا یک آقایی پیدا شده هر شب شهر های منو چندین بار غارت میکنه و من بلد نیستم باید چگونه مقابله کنم لطفا کمکم کنید اسم ایشان هم kandelos
من چند وقته که بازی میکنم و پیشرفت خوبی داشتم تا یک آقایی پیدا شده هر شب شهر های منو چندین بار غارت میکنه و من بلد نیستم باید چگونه مقابله کنم لطفا کمکم کنید اسم ایشان هم kandelos
رفیق اینچندتا رو میگم ولی میدونم باز کار خودتو میکنی چون باید برات تجربه بشه....
1 برای اضافه کردن جمعیت تلاش نکن
2 سعی کن غارت کنی با کماندار
3 اجازه نده غارتت کنن با رفتن تو اتحاد ها و ساختن نیروهای دفاعی
4 تا بازی رو یاد نگرفتی بی خیال بازی شو به نفعته...
از ما گفتن بود....
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
رفیق اینچندتا رو میگم ولی میدونم باز کار خودتو میکنی چون باید برات تجربه بشه....
1 برای اضافه کردن جمعیت تلاش نکن
2 سعی کن غارت کنی با کماندار
3 اجازه نده غارتت کنن با رفتن تو اتحاد ها و ساختن نیروهای دفاعی
4 تا بازی رو یاد نگرفتی بی خیال بازی شو به نفعته...
از ما گفتن بود.... :icon_10:
الان دیگه فارم شدی با توجه به اینکه اصلا تجربه نداری بیخیال شو
منتظر سرور بعد باش
این بار تمدید حمایت کن
سکه باید استفاده کنی
اولویتت نیروسازی باشه
کمان و نیزه به دردت میخوره
######
الان دیگه فارم شدی با توجه به اینکه اصلا تجربه نداری بیخیال شو
منتظر سرور بعد باش
این بار تمدید حمایت کن
سکه باید استفاده کنی
اولویتت نیروسازی باشه
کمان و نیزه به دردت میخوره
نه داداش نا امید نشو هنوزم میتونی نجات پیدا کنی :
1-برو تویک اتحاد
2-با طرف وارد مذاکره شو و ازش تعریف کن و مثلا بگو ده تا منجم تا یک هفته بهت میدم بهم حمله نکن
3-دیوار،مخفیگاه،دانش معماری و قصرت رو ارتقا بده
4-سطح دفاعی نیرو هات رو ارتقا بده
5-از بچه های اتحادت درخواست کمک کن البته باید گندم خورت رو کم کنی تا محافظا نمیرن
6-در شهرت نیرو سازی کن و اونا رو به یک شهری که مطمئنی بهش حمله نمیشه بفرست وقتی که زیاد شدن اونا رو برگردون
7-الان دیگه انبار و منابع رو ارتقا نده(فقط تا زمانی که فارمی)
8-سعی کن شهر دومت رو تو یک جای خیلی دور بسازی و روی اون شهرت تمرکز کن
9-نا امید نشو
1-برو تویک اتحاد
2-با طرف وارد مذاکره شو و ازش تعریف کن و مثلا بگو ده تا منجم تا یک هفته بهت میدم بهم حمله نکن
5-از بچه های اتحادت درخواست کمک کن البته باید گندم خورت رو کم کنی تا محافظا نمیرن
6-در شهرت نیرو سازی کن و اونا رو به یک شهری که مطمئنی بهش حمله نمیشه بفرست وقتی که زیاد شدن اونا رو برگردون
9-نا امید نشو;)
این سرور سوپر اکسپرس هست منتظر سرور بعدی باشید
در سرور بعدی تمدید حمایت بزنید که جمعا 9روز وقت دارید بکشید بالا از این 9 روز 7روز فقط و فقط منابع بدید بالا
از روز 5 سرباز خونه رو ببرید بالا ترجیحا تا سطح 15
آکادمی سطح 5
اصطبل تا سطح 10
بعد به مدت دو روز فقط جاسوس و نیزه بسازید به نسبت 20% و 80%
بعد از اینکه از حمایت اومدید بیرون فقط کمان بسازید و در روز 10ام با تک جاسوس اطارفتون رو خوب بررسی کنید وقتی نیرو نبود با کمان غارت کنید منابع دستتون میاد
توجه کنید به افرادی که جمعیتشون بالاست و توی اتحاد نسبتا قوی هستن جاسوسی نزنید یا اگر زدید 2بار جاسوسی بزنید اونم با فواصل چند ساعت که مطمئن بشید فارم هستن
بعد یک لیست غارت خوب بسازید و کمان رو همینطور ببرید بالا
اواخر هفته ی دوم هم میتونید جهت ساخت شهر دوم اقدام کنید قصر سطح 10 آکادمی سطح 10 5مهاجر معبد رو هم بسازید یا اگه ساختید مراسمش رو بزنید
موفق باشید
fяїέηđs
[b]این سرور سوپر اکسپرس هست منتظر سرور بعدی باشید
در سرور بعدی تمدید حمایت بزنید که جمعا 9روز وقت دارید بکشید بالا از این 9 روز 7روز فقط و فقط منابع بدید بالا
از روز 5 سرباز خونه رو ببرید بالا ترجیحا تا سطح 15
آکادمی سطح 5
اصطبل تا سطح 10
بعد به مدت دو روز فقط جاسوس و نیزه بسازید به نسبت 20% و 80%
بعد از اینکه از حمایت اومدید بیرون فقط کمان بسازید و در روز 10ام با تک جاسوس اطارفتون رو خوب بررسی کنید وقتی نیرو نبود با کمان غارت کنید منابع دستتون میاد
توجه کنید به افرادی که جمعیتشون بالاست و توی اتحاد نسبتا قوی هستن جاسوسی نزنید یا اگر زدید 2بار جاسوسی بزنید اونم با فواصل چند ساعت که مطمئن بشید فارم هستن
بعد یک لیست غارت خوب بسازید و کمان رو همینطور ببرید بالا
اواخر هفته ی دوم هم میتونید جهت ساخت شهر دوم اقدام کنید قصر سطح 10 آکادمی سطح 10 5مهاجر معبد رو هم بسازید یا اگه ساختید مراسمش رو بزنید
موفق باشید[/b]
بابا این س سوپراکسپرسه یعنی جای بازیکنای تازه کار نیست ولش کن بزا بت حمله کن بدون اینکه حذف اکانت کنی برو منتظر س10 بمون..والااااااا..اعصاب من یکی خورد شده از بس ب عادم التماس میکنن..حالم بهم میخوره
بابا این س سوپراکسپرسه یعنی جای بازیکنای تازه کار نیست ولش کن بزا بت حمله کن بدون اینکه حذف اکانت کنی برو منتظر س10 بمون..والااااااا..اعصاب من یکی خورد شده از بس ب عادم التماس میکنن..حالم بهم میخوره :icon_6:
بابا این س سوپراکسپرسه یعنی جای بازیکنای تازه کار نیست ولش کن بزا بت حمله کن بدون اینکه حذف اکانت کنی برو منتظر س10 بمون..والااااااا..اعصاب من یکی خورد شده از بس ب عادم التماس میکنن..حالم بهم میخوره
من توی همه ی سرورا همینطوی بودم!!!ههههههههه
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]بابا این س سوپراکسپرسه یعنی جای بازیکنای تازه کار نیست ولش کن بزا بت حمله کن بدون اینکه حذف اکانت کنی برو منتظر س10 بمون..والااااااا..اعصاب من یکی خورد شده از بس ب عادم التماس میکنن..حالم بهم میخوره :icon_6:[/div][/quote]
من توی همه ی سرورا همینطوی بودم!!!ههههههههه:icon_4:
من توی همه ی سرورا همینطوی بودم!!!ههههههههه
یعنی شما هم فارمید؟
[quote][div][b]چانگوی[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]بابا این س سوپراکسپرسه یعنی جای بازیکنای تازه کار نیست ولش کن بزا بت حمله کن بدون اینکه حذف اکانت کنی برو منتظر س10 بمون..والااااااا..اعصاب من یکی خورد شده از بس ب عادم التماس میکنن..حالم بهم میخوره :icon_6:[/div][/quote]
من توی همه ی سرورا همینطوی بودم!!!ههههههههه:icon_4:[/div][/quote]
یعنی شما هم فارمید؟
1-برو تویک اتحاد
9-نا امید نشو
سلام... محافظ که نمیمیره!! برمیگرده شهر اصلیش
[quote][div][b]lord3000[/b][/div][div]
1-برو تویک اتحاد
9-نا امید نشو;)[/div][/quote]
سلام... محافظ که نمیمیره!! برمیگرده شهر اصلیش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.