شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه
ممنون خوش شانسی من اینه که یه گوشه دور افتاده افتادم و درضمن اتحاد خوب سراغ دارین ؟
:icon
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه[/div][/quote]
ممنون خوش شانسی من اینه که یه گوشه دور افتاده افتادم و درضمن اتحاد خوب سراغ دارین ؟
شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه
ببخشید من چند ساعته که نام نویسی کردم میشه بگین الان باید چی کار کنم به نظرتون تا از بعضیا عقب نمونم؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه[/div][/quote]
ببخشید من چند ساعته که نام نویسی کردم میشه بگین الان باید چی کار کنم به نظرتون تا از بعضیا عقب نمونم؟؟؟؟؟؟؟
اتحاد خوب معمولا پلیر خوب میخواد....
من که اتحادهای اول برام تکراری شده چون همه قوین
برای همین همیشه میرم اون آخریا
خوب من میخوام یکم کمکم کنم بنظرتون کدوم اتحاد برم
:icon
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه[/div][/quote]
ممنون خوش شانسی من اینه که یه گوشه دور افتاده افتادم و درضمن اتحاد خوب سراغ دارین ؟ [/div][/quote]
اتحاد خوب معمولا پلیر خوب میخواد....
من که اتحادهای اول برام تکراری شده چون همه قوین
برای همین همیشه میرم اون آخریا [/div][/quote]
خوب من میخوام یکم کمکم کنم بنظرتون کدوم اتحاد برم
دیگه نمیرسی برو برا سرور بعدی ===>>> w10
اخه سوپر میخوام من
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه[/div][/quote]
ببخشید من چند ساعته که نام نویسی کردم میشه بگین الان باید چی کار کنم به نظرتون تا از بعضیا عقب نمونم؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
دیگه نمیرسی برو برا سرور بعدی ===>>> w10[/div][/quote]
اخه سوپر میخوام من :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
دیگه نمیرسی برو برا سرور بعدی ===>>> w10
اخه سوپر میخوام من
خدافظ
چی میگی من سوپر میخوام کمکم کنین نهههههههههه
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]شما حداقل 8کیلو نیرو لازم داری که ازین 8کیلو باید حداقل 1کیلوش جاسوس باشه و بقیه فقط دفاعی چون تا 4روز دیگه سرور پیشرفت زیادی میکنه[/div][/quote]
ببخشید من چند ساعته که نام نویسی کردم میشه بگین الان باید چی کار کنم به نظرتون تا از بعضیا عقب نمونم؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
دیگه نمیرسی برو برا سرور بعدی ===>>> w10[/div][/quote]
اخه سوپر میخوام من :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
خدافظ :|[/div][/quote]
چی میگی من سوپر میخوام کمکم کنین نهههههههههه:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.