[quote][div][b]ali*khan[/b][/div][div]تو 5 ساعت یک میل زدم
سوپر اکسپرس زیاد بازی نکردم
نفر 10 چقدر میزنه حالا؟حدودی[/div][/quote]
رو 40 میل حساب کن می گیری مدال رو تو اکسپرس 150میل هم زده نفر اول تو سوپر بالای 200میل هم شاید باشه من وقتی پلیر بودم دیدم
سرور سه که امار اینجوری بود
نفر اول حدود 170 میل
نفر دهم بالای 40 میل
نه اینجوری نبود
پس چجوری بود
نفر 10 بیشتر از این که گفتی زد
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]سرور سه که امار اینجوری بود
نفر اول حدود 170 میل
نفر دهم بالای 40 میل
[/div][/quote]
نه اینجوری نبود [/div][/quote]
پس چجوری بود [/div][/quote]
نفر 10 بیشتر از این که گفتی زد :D
شاید باورتون نشه ولی تو سرور 6 با هر بار فارم لیست رو زدن 20 میل غارت میزدم.... اگه خواستید عکس فارم لیست سرور 6 امو میتونم بهتون بدم تو خصوصی... فقط همینو میتونم بگم که تو این سرورایی که بازی کردم.... اون فارم لیست رویایی بود.... تو لیست کلا پلیر نداشتیم کلا متروکه بود... و با هر بار زدن دوباره میزدی پر برمیگشت...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
شاید باورتون نشه ولی تو سرور 6 با هر بار فارم لیست رو زدن 20 میل غارت میزدم.... اگه خواستید عکس فارم لیست سرور 6 امو میتونم بهتون بدم تو خصوصی... فقط همینو میتونم بگم که تو این سرورایی که بازی کردم.... اون فارم لیست رویایی بود.... تو لیست کلا پلیر نداشتیم کلا متروکه بود... و با هر بار زدن دوباره میزدی پر برمیگشت... :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.