اومدی حرف بزنی ، بدتر تِر زدی
خیلی ها هستن از خیلی چیزا بدشون میاد ، مثلا الان من از تو بدم میاد
خیلا هم هستن به زبون نمیارن مثل من که ازت بدم میاد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
مگه پسر نیستی ؟ :|
خاک تو سرت :|[/div][/quote]
:|
اومدی حرف بزنی ، بدتر تِر زدی :geek:
خیلی ها هستن از خیلی چیزا بدشون میاد ، مثلا الان من از تو بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
mr90.ir
ثبت نام کن و بازی کن به فوتبال علاقه مند میشی ،
بازی باحالیه
اسم تیمت چیه ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
mr90.ir
بازی باحالیه ;)[/div][/quote]
اسم تیمت چیه ؟
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
mr90.ir
تیم اسمش چیه یه بازی باهات بندازم سولت کنم دیگه نگی مستر90[/div][/quote]
گومن،
2 ساله ثبت نام کردم ولی 1 سال و 11 ماهشو بازی نکردم :|[/div][/quote]
مثلا فکرکردی من 24 ساعت پای بازیم منم دوسال ثبت نام کرد
بازی نمی کنم مگر اینکه کسی بهم بگه[/div][/quote]
اسمت چیه تو بازی؟ :icon_10:[/div][/quote]
افتخار منطقه[/div][/quote]
:icon_4:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
خیلی ها هستن از خیلی چیزا بدشون میاد ، مثلا الان من از تو بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
خیلا هم هستن به زبون نمیارن مثل من که ازت بدم میاد [/div][/quote]
به درک مهم نیست برام ، اصلا تو تو انجمن چقدر مهمی که نظرتم مهم باشه :!:[/div][/quote]
حالا این چه بحثیه راه انداختین؟
بیخیال همو دوست داشته باشین ;)
اومدی حرف بزنی ، بدتر تِر زدی
خیلی ها هستن از خیلی چیزا بدشون میاد ، مثلا الان من از تو بدم میاد
به درک مهم نیست برام ، اصلا تو تو انجمن چقدر مهمی که نظرتم مهم باشه
مگه خودت خیلی مهمی با اون قیافت
این مطلب در 1394/04/23 17:27:20 نوشته شده است و در 1394/04/23 17:27:33 ویرایش شده است .
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
خیلا هم هستن به زبون نمیارن مثل من که ازت بدم میاد [/div][/quote]
به درک مهم نیست برام ، اصلا تو تو انجمن چقدر مهمی که نظرتم مهم باشه :!:[/div][/quote]
مگه خودت خیلی مهمی با اون قیافت
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از فوتبال بدم میاد :icon_10:[/div][/quote]
mr90.ir
تیم اسمش چیه یه بازی باهات بندازم سولت کنم دیگه نگی مستر90[/div][/quote]
گومن،
2 ساله ثبت نام کردم ولی 1 سال و 11 ماهشو بازی نکردم :|[/div][/quote]
مثلا فکرکردی من 24 ساعت پای بازیم منم دوسال ثبت نام کرد
بازی نمی کنم مگر اینکه کسی بهم بگه[/div][/quote]
اسمت چیه تو بازی؟ :icon_10:[/div][/quote]
افتخار منطقه[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
چیه??[/div][/quote]
هیچی عزیز به نظرم اسم قشنگی اومد :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.