سلام دوستان انجمنی بیایید سریع انجمن رو می خواییم برگردونیم به حالت قبلیش جذابیت قبلیه خودش رو برگردونه دوستانی هم که منتظر بودن تا انجمن درست بشه گفته بودن که تا درست نشه ما نمیاییم بیایین ما باید خودمون انجمن رو درست کنیم نه این که دست رو دست بزاریم تا 1 کی بیایید بزنه همه شون رو اخراج کنه نمیشه خود ما باید این کارا رو انجام بدیم بچه ها یا علی بیایید همه
نظرسنجی
من اومدم
دارم ميام
هستم موافقم
پيش به سوي انجمني خوب
سلام دوستان انجمنی بیایید سریع انجمن رو می خواییم برگردونیم به حالت قبلیش جذابیت قبلیه خودش رو برگردونه دوستانی هم که منتظر بودن تا انجمن درست بشه گفته بودن که تا درست نشه ما نمیاییم بیایین ما باید خودمون انجمن رو درست کنیم نه این که دست رو دست بزاریم تا 1 کی بیایید بزنه همه شون رو اخراج کنه نمیشه خود ما باید این کارا رو انجام بدیم بچه ها یا علی بیایید همه
پس چرا کسی توی نظر سنجی شرکت نمیکنه فقط خودم تا حالا رای دادم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]سلام دوستان انجمنی بیایید سریع انجمن رو می خواییم برگردونیم به حالت قبلیش جذابیت قبلیه خودش رو برگردونه دوستانی هم که منتظر بودن تا انجمن درست بشه گفته بودن که تا درست نشه ما نمیاییم بیایین ما باید خودمون انجمن رو درست کنیم نه این که دست رو دست بزاریم تا 1 کی بیایید بزنه همه شون رو اخراج کنه نمیشه خود ما باید این کارا رو انجام بدیم بچه ها یا علی بیایید همه[/div][/quote]
پس چرا کسی توی نظر سنجی شرکت نمیکنه فقط خودم تا حالا رای دادم
مدیر انجمن این رو ببند من فقط برا ی این این رو گزاشتم که بیان با هم مشکلارو حل کنیم نه اینکه بشینیم نگاه کنیم به سلامت دیگه کسی پست نذاره نره پایین تا بچه ها ببینن مدیر در ضمن لطفا سریعتر این تغییرات رو اعمال کن ممنون
مدیر انجمن این رو ببند من فقط برا ی این این رو گزاشتم که بیان با هم مشکلارو حل کنیم نه اینکه بشینیم نگاه کنیم به سلامت دیگه کسی پست نذاره نره پایین تا بچه ها ببینن مدیر در ضمن لطفا سریعتر این تغییرات رو اعمال کن ممنون
جناب مدیر لطفا بیایید جواب بدید
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]مدیر انجمن این رو ببند من فقط برا ی این این رو گزاشتم که بیان با هم مشکلارو حل کنیم نه اینکه بشینیم نگاه کنیم به سلامت دیگه کسی پست نذاره نره پایین تا بچه ها ببینن مدیر در ضمن لطفا سریعتر این تغییرات رو اعمال کن ممنون[/div][/quote]
جناب مدیر لطفا بیایید جواب بدید
ما خودمون دست باشیم انجمنم درست میشه..بزارید یکم بگذره درست میشه.الان هم که بد نیست.
فقط یه دوروز طول میکشه تا بهت جواب بدن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما خودمون دست باشیم انجمنم درست میشه..بزارید یکم بگذره درست میشه.الان هم که بد نیست.[/div][/quote]
ما خودمون دست باشیم انجمنم درست میشه..بزارید یکم بگذره درست میشه.الان هم که بد نیست.
جواب داد و شرکت کردن مدیران انجمن در مباحث در صورت نیاز انجام میشه و اگه در مبحثی شرکت نمیکنند دلیلی بر عدم دیدن پستها نیست
امیدوارم که اوقات خوبی رو داشته باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما خودمون دست باشیم انجمنم درست میشه..بزارید یکم بگذره درست میشه.الان هم که بد نیست.[/div][/quote]
فقط یه دوروز طول میکشه تا بهت جواب بدن[/div][/quote]
جواب داد و شرکت کردن مدیران انجمن در مباحث در صورت نیاز انجام میشه و اگه در مبحثی شرکت نمیکنند دلیلی بر عدم دیدن پستها نیست ;)
امیدوارم که اوقات خوبی رو داشته باشید
خدایی بینگو درست میگه بینگو تو که این حرفا رو میزنی چرا خودت گزاشتی رفتی خوب میرید چند تا تون بقیه هم میرن اون موقع بایو درستش کن حالا اره خودمون باید ادم باشیم تابستون که دیگه فبها میشه انجمن پر میشه
خدایی بینگو درست میگه بینگو تو که این حرفا رو میزنی چرا خودت گزاشتی رفتی خوب میرید چند تا تون بقیه هم میرن اون موقع بایو درستش کن حالا اره خودمون باید ادم باشیم تابستون که دیگه فبها میشه انجمن پر میشه
من مشکل داشتم چند روز پیش.هیچ طوره نمیتونستم بیام یعنی حال نداشتم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]خدایی بینگو درست میگه بینگو تو که این حرفا رو میزنی چرا خودت گزاشتی رفتی خوب میرید چند تا تون بقیه هم میرن اون موقع بایو درستش کن حالا اره خودمون باید ادم باشیم تابستون که دیگه فبها میشه انجمن پر میشه[/div][/quote]
اشکالی نداره
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]خدایی بینگو درست میگه بینگو تو که این حرفا رو میزنی چرا خودت گزاشتی رفتی خوب میرید چند تا تون بقیه هم میرن اون موقع بایو درستش کن حالا اره خودمون باید ادم باشیم تابستون که دیگه فبها میشه انجمن پر میشه[/div][/quote]
[/div][/quote]
اشکالی نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.