بنام خداوند بخشنده ئ مهربان
سلام به همه دوستان ...
دوستان و رفقای من ...
ب چند دلیل ...
برای همیشه از عصر میرم ...
همه خوب میدونید که من از سرور 6 سال 91 تا کنون که سرور 9 سال 94 هست بازی کردم و خدا رو شکر میکنم که همیشه با شرافت و سالم بازی کردم و این بزرگترین افتخارم بوده و هست و فکر میکنم بهترین افتخار یک بازی کن همین باشه که بتونه سالم بازی کنه و...
و الباقی افتخاراتم رو خودتون شاهدش بودید و هستید و لازم ب ذکرشون نیست ...
و در طی این سالها دوستان خوبی رو مث شما عزیزان پیدا کردم و مطمئن باشید دلم واسه تک تک شما عزیزان تگ خواهد شد و بیادتون خواهم بود ...
فقط ی مطلب هست که دوست دارم در این تاپیک و برای اخرین حرفم برای همه شما عزیزان بنویسم که یادگاری ازمن بیاد داشته باشید :
---------------> (مهم نیست که بازی رو ببازی یا ببری مهم اینکه با شرافت بازی کنی ...)
امیدوارم همتون سربلند سرافراز باشید ...
همه شما عزیزان رو به خداوند بخشنده ئ مهربان میسپارم ...
و باز هم مث همیشه با افتخار و با شرافت امظاء میکنم :
اردشــــــــــــــــــیر = Artaxerxes .
یــــــــــــــــــــاحـــــــــــــــــــق
.::Artaxerxes::.
سلام به همه دوستان ...
دوستان و رفقای من ...
ب چند دلیل ...
برای همیشه از عصر میرم ...
همه خوب میدونید که من از سرور 6 سال 91 تا کنون که سرور 9 سال 94 هست بازی کردم و خدا رو شکر میکنم که همیشه با شرافت و سالم بازی کردم و این بزرگترین افتخارم بوده و هست و فکر میکنم بهترین افتخار یک بازی کن همین باشه که بتونه سالم بازی کنه و...
و الباقی افتخاراتم رو خودتون شاهدش بودید و هستید و لازم ب ذکرشون نیست ...
و در طی این سالها دوستان خوبی رو مث شما عزیزان پیدا کردم و مطمئن باشید دلم واسه تک تک شما عزیزان تگ خواهد شد و بیادتون خواهم بود ...
فقط ی مطلب هست که دوست دارم در این تاپیک و برای اخرین حرفم برای همه شما عزیزان بنویسم که یادگاری ازمن بیاد داشته باشید :
---------------> (مهم نیست که بازی رو ببازی یا ببری مهم اینکه با شرافت بازی کنی ...)
امیدوارم همتون سربلند سرافراز باشید ...
همه شما عزیزان رو به خداوند بخشنده ئ مهربان میسپارم ...
و باز هم مث همیشه با افتخار و با شرافت امظاء میکنم :
اردشــــــــــــــــــیر = Artaxerxes .
یــــــــــــــــــــاحـــــــــــــــــــق
.::Artaxerxes::.