نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه.
افتــــاد؟؟
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه. :icon_10:
افتــــاد؟؟[/div][/quote]
:shock:
نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه.
افتــــاد؟؟
افتاد و زهـــــــرمــــــــار ... روانی
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه. :icon_10:
افتاد و زهـــــــرمــــــــار ... روانی :evil:
افتــــاد؟؟
حیف که میترسم اک داش حسن بن بشه ناراحت بشه وگرنه 10کیلو بیشتر بارت میکردم حسابی سنگین بشی جواب مردمو درس بدی
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه. :icon_10:
افتاد و زهـــــــرمــــــــار ... روانی :evil:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
حیف که میترسم اک داش حسن بن بشه ناراحت بشه وگرنه 10کیلو بیشتر بارت میکردم حسابی سنگین بشی جواب مردمو درس بدی :evil:
افتــــاد؟؟
حیف که میترسم اک داش حسن بن بشه ناراحت بشه وگرنه 10کیلو بیشتر بارت میکردم حسابی سنگین بشی جواب مردمو درس بدی
تو چیکاره حسن هستی ؟؟
این مطلب در 1394/04/21 17:49:27 نوشته شده است و در 1394/04/21 17:49:41 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]نیرو های جوان رو در پادگان ها به مدت چند ماه تمرین میدی بعد با هواپیما میفرستی لبنان و از طریق طونل های حماس و مقاومت وارد خاک اسراییـل میشن و جنگ شروع میشه. :icon_10:
افتاد و زهـــــــرمــــــــار ... روانی :evil:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
حیف که میترسم اک داش حسن بن بشه ناراحت بشه وگرنه 10کیلو بیشتر بارت میکردم حسابی سنگین بشی جواب مردمو درس بدی :evil:[/div][/quote]
تو چیکاره حسن هستی ؟؟ :arrow:
من از نیرو های کار کشته استفاده میکنم
و معمولا تو هر گردان یه چنتا تک خال دارم
کماندو یا تکاور خواستی زنگ بزن از حزب الله واست ارسال کنم.
خود ایران یگان ویژه و نوپو داره
In the name of god
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]من از نیرو های کار کشته استفاده میکنم
و معمولا تو هر گردان یه چنتا تک خال دارم [/div][/quote]
کماندو یا تکاور خواستی زنگ بزن از حزب الله واست ارسال کنم. :icon_10:[/div][/quote]
خود ایران یگان ویژه و نوپو داره :icon_5:
افتــــاد؟؟
اسکل :lol::lol:
من از نیرو های کار کشته استفاده میکنم
و معمولا تو هر گردان یه چنتا تک خال دارم
کماندو یا تکاور خواستی زنگ بزن از حزب الله واست ارسال کنم.
خود ایران یگان ویژه و نوپو داره
خواستی بزنگ از اونا هم واست میفرستم
کل این نیروها همشون زیر دستا منن
نوپو که فرماندشون منم ، یگان ویژه هم مسئول آموزشیش منم
In the name of god
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]من از نیرو های کار کشته استفاده میکنم
و معمولا تو هر گردان یه چنتا تک خال دارم [/div][/quote]
کماندو یا تکاور خواستی زنگ بزن از حزب الله واست ارسال کنم. :icon_10:[/div][/quote]
خود ایران یگان ویژه و نوپو داره :icon_5:[/div][/quote]
خواستی بزنگ از اونا هم واست میفرستم :icon_10:[/div][/quote]
:|
کل این نیروها همشون زیر دستا منن :|
نوپو که فرماندشون منم ، یگان ویژه هم مسئول آموزشیش منم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.