سلام اگه میشه تمامی راهای دافاعی برای شهر رو بگید .
مثلا دیوار سطح 20 باشه بقیه موراد رو بگید.مرسی
مثلا دیوار سطح 20 باشه بقیه موراد رو بگید.مرسی
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
قدرت دفاعی 1391/12/19 11:02:55
سلام اگه میشه تمامی راهای دافاعی برای شهر رو بگید .
مثلا دیوار سطح 20 باشه بقیه موراد رو بگید.مرسی |
|
1391/12/19 14:17:02
سلام
دیوار و ارتش. قهرمان دفاعی بالا... از راههای بعدعضوست در اتحاد قوی میباشد. گاهی میشه که اصلا سرباز زیادی نداری اما به دلیل حضور در اتحاد قوی کسی جرات حمله نداره. اجتناب از افزایش جمعیت بیجا. از کسی شنیدم که جمعیت بالاتر قدرت ارتش کمتری داره. متنفرم از کینه.
به دوستای جدیدی پیام میدم که واقعا احتمال داره همون دوستای قدیم باشن!!!! |
|
1391/12/19 14:18:20
دیوار سطح 20
سطح دفاع نیزه دار20، والبته بقیه سربازایی که داری، ولی تو دف هیچکدوم به پای نیزه دار نمیرسن سطح دانش معماری 30 مخفیگاه سطح 20 اگه میدونی طرف نیروهاش خیلیه و دفاع هات کشته میشن دکمه ی مخفی شدن لشکر در جنگل را بزن و منابعت رو تا ته مصرف کن واسه فرار از مشغله اومدم اینجا، اینجا شد خودش یه سوهان روح
|
|
1391/12/19 14:20:49
ببین من توی 3 تا سرور بازی کردم، البته با یه اکانت دیگه ، تو هیچ کدوم سرورا کسی جرات حمله بهم نداشت یکیش جمعیت زیاد بود، وقتی یه شهری منابعش بالا باشه و جمعیتش تکمیل شده باشه دیگه فقط نیرو میسازه پس کسی که جمعیت بالا داره مطمئن باش سربازاش خیلی بیشتر از اونیه که فکرشو کنی این از تجربه ی خودم میگم واسه فرار از مشغله اومدم اینجا، اینجا شد خودش یه سوهان روح
|
|
1391/12/19 14:37:10
دیوار دانش معماری سرباز(به خصوص نیزه دار) بالا بردن سطح سلاح دفاعی سرباز ها بالا بردن سطح دفاع قهرمان بهتره سربازهات را از دست ندی و در زمان حمله جاخالی بدی بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو |
|
1391/12/19 19:00:45
عزیزانم تجربتون خیلی کمه اسمه اکانته من تو 10 hamed h جرات میخوام کسی بتونه کچیکترین شهرم و بزنه ...پس نگین طرف جمعیت داره نیرو نداره من که خسته شدم خیلی بی تحرکه بازی سرور 4 : 27000 نفر جمعیت دارم تازه امروز کتیبه اومد ولی اعصابشو ندارم بخدا
|
|
1391/12/19 19:43:23
اما اون موضوع فارم...
فرض کنید یکی ٦٠٠ تا جمعیت داره و به وسیله غارت الان ١٠٠ هزار نیرو داره. یکی ٣٠٠٠ جمعیت داره و ١٥٠ هزار نیرو در مجموع داره. حالا چی!؟ کدوم قویترن!؟ خوب معلومه اکانت کوچیکتر... اگه تو قسمت لشکرکشی شبیه سازی روچک کنید میبینید که جمعیت تو قدرت موثره... اول منابع و دیوار و اکادمی و دانش معماری بعد سرباز... بعد بقیه ساختمونا... جمعیت بدون ارتش قوی فقط فارم تپل تری میشه... همیشه اینجوری نیست که کسی جرات حمله به بزرگترها رو نکنه!!! گاهی یکی گیر میاد که دلش روبزنه به دریا و حمله کنه!!! اینا همه احتمالاته، اما در نهایت ارتش مهمتر از جمعیته... شنیدم سرور٦ یه اتحاد از پس یه اکانت سه شهره بر نیومد!!! چون ١٠٠ هزار نیزه دار تو یه شهر از یه اکانت ٢٠٠٠ نفره خیلی نیروی هجومی میبره... تو قسمت شبیه سازی امتحان کنید و ببینید. متنفرم از کینه.
به دوستای جدیدی پیام میدم که واقعا احتمال داره همون دوستای قدیم باشن!!!! |
منوی کاربری
|
||