سامولیک
بنام خدا یه تازه وارد هستم
از بزرگای بازی یه راهنمایی در مورد نیرو های متخصص میخواستم :
۱- اگه یه نیروی متخصص ( مثلا کشاورز ) رو بیاری توی شهرت ،بعد اون کشاورزه سیستمش چجوریه ؟!؟
باید استخدامش کنی و بعد بره تولیدو افزایش بده ،
یا همینجوری میره سرکار؟
۲ - چند تا نیروی متخصص از یک نوع رو میشه همزمان داشت ؟؟
مثلا میشه تولید رو ۳۰۰ درصدی افزایش داد ؟؟
۳ - ارزش نیرو ها چند به چنده ؟!!! مثلا یه منجم در قبال چند تا معمار میارزه ؟
۴ - شرایط جابجایی نیرو ها ب چه صورته ؟!؟ به تعداد مبلغ دریافتی تاجر میخواد دیگه ؟!؟
۵ - نیروی متخصص توی حمله ها ب اسارت در میاره یا میمیره ؟؟ برای ب اسارت گرفتن یا کشتن «نیروی متخصص» طرف مقابل کدوم نوع لشکرکشی(غارت یا نــــبـــــــــرد ) رو انجام بدیم ؟ فرقی میکنه ؟؟؟؟ نمیکنه
۶ - برای حفظ نیروی متخصص خودممون چه راهکاری مناسبه ؟!؟
۷ - معامله مثل ب مثل نیروهای متخصص بیشتر رواج داره یا معامله ارزشی ؟!؟ ( یکی بدی یکی بگیری یا سه تا بدی دوتا بگیری اینجوری )
۸ - از نظر استراتژی این ارزش داره ک نیروی متخصص استخدام کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد
ممنون که خوندید
کلمات کلیدی : نیروی متخصص - نیرو متخصص - سوال در مورد نیروی متخصص - سوال نیروی متخصص
بنام خدا یه تازه وارد هستم
از بزرگای بازی یه راهنمایی در مورد نیرو های متخصص میخواستم :
۱- اگه یه نیروی متخصص ( مثلا کشاورز ) رو بیاری توی شهرت ،بعد اون کشاورزه سیستمش چجوریه ؟!؟
باید استخدامش کنی و بعد بره تولیدو افزایش بده ،
یا همینجوری میره سرکار؟
۲ - چند تا نیروی متخصص از یک نوع رو میشه همزمان داشت ؟؟
مثلا میشه تولید رو ۳۰۰ درصدی افزایش داد ؟؟
۳ - ارزش نیرو ها چند به چنده ؟!!! مثلا یه منجم در قبال چند تا معمار میارزه ؟
۴ - شرایط جابجایی نیرو ها ب چه صورته ؟!؟ به تعداد مبلغ دریافتی تاجر میخواد دیگه ؟!؟
۵ - نیروی متخصص توی حمله ها ب اسارت در میاره یا میمیره ؟؟ برای ب اسارت گرفتن یا کشتن «نیروی متخصص» طرف مقابل کدوم نوع لشکرکشی(غارت یا نــــبـــــــــرد ) رو انجام بدیم ؟ فرقی میکنه ؟؟؟؟ نمیکنه
۶ - برای حفظ نیروی متخصص خودممون چه راهکاری مناسبه ؟!؟
۷ - معامله مثل ب مثل نیروهای متخصص بیشتر رواج داره یا معامله ارزشی ؟!؟ ( یکی بدی یکی بگیری یا سه تا بدی دوتا بگیری اینجوری )
۸ - از نظر استراتژی این ارزش داره ک نیروی متخصص استخدام کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد
ممنون که خوندید
کلمات کلیدی : نیروی متخصص - نیرو متخصص - سوال در مورد نیروی متخصص - سوال نیروی متخصص
این مطلب در 1394/04/13 12:19:08 نوشته شده است و در 1394/04/13 12:19:43 ویرایش شده است .
آدما ب دو دسته تقسیم میشن:
1-اونایی که عصر پادشاهان بازی میکنن
دسته ی دوم هم اضافی بود حذفش کردم
1-اونایی که عصر پادشاهان بازی میکنن
دسته ی دوم هم اضافی بود حذفش کردم