غیرت فقط این نیست که ناموست رو بپوشونی تا نبینند. ناموس دیگران رانگاه نکردن هم از غیرت است. حتی اگر پوشیده هم نباشند!!!بهترین حس اینه که جوری نگات کنه که آدم ندیده.....مادرم..... من دوست دارم....... ولی باور کن حوصله ی خودمم ندارم....... اگه سرت داد میزنم....... اگه بد اخلاق میشم..... ببخش عزیز دلم........ فرزندت به دنیا درد داره......... بذار تو حال خودم باشم........... تنهایی هامو درک کن گر همسفر عشق شدی مرد خطر باش.......به بعضیا باید گفت شما سر دل ما نیستی چه برسه به جیگرماااااااااااا........
درد غم هایش برام عادی شده بود ...... اما از این سوختم که برای اثبات حرف هاش میگفت به جان تو. ببین ....دلخوری باش.....عصبانی باش......قهری باش......هرچی میخوای باش.... باش....ولی حق نداری با من حرف نزنی......... فهمیدی
درد غم هایش برام عادی شده بود ...... اما از این سوختم که برای اثبات حرف هاش میگفت به جان تو. ببین ....دلخوری باش.....عصبانی باش......قهری باش......هرچی میخوای باش.... باش....ولی حق نداری با من حرف نزنی......... فهمیدی
این مطلب در 1394/04/12 13:51:14 نوشته شده است و در 1394/04/12 13:52:18 ویرایش شده است .
just for fun