بنام خداوند بخشنده ئ مهربان
سلام به همه دوستان گرامی ...
احوال همگی خوبه ...؟
راستی نماز روزه هاتون هم قبول حق باشه ...
دوستان من عزیزان با حوصله تا اخر بخونید لدفن ...
افرادی هستند که با مولتی و رکب و ... ب نتیجه نرسیدن ...
و اونوقت اومدن خودشون رو جای دیگران ویا دختر معرفی میکنن ...
اخه جند وقت پیش ی پیامی دریافت کردم که طرف خودش رو جای من زده بود ... خیلی جالب بود
اولش متوجه نشدم ...
میگفت اسمش اردشیر هست اول فکر کردم که شاید اسمش هم اسم من هست ویا شما عزیزان دارید شوخی میکنید و ...
ولی یهو دیدم نشونه هایی که میده خودم هستم ک ... و اخرمتن هر خط مث من 3 نقطه داره و کاملا مث خودم مینویسه و...
ازش پرسیدم چنتا سرور بازی کردی و ...
یهو دیدم نه جدی جدی داره خودش رو جای من میزنه البته ناشی بود چون به خودم پیام داده بود بشکل تصادفی واتفاقی و...
بهش گفتم که واقعا اردشیر هستی پس من کی هستم ...؟ یا اگر من اردشیر هستم تو کی هستی جوابی نداد ...
بعد چند روز دیدم اکانتش رو حذف کرده بود و...
واقعا برای هچین افراد متاسفم ...
دوستان من اینجور افراد که در نیای مجازی خودشون رو بجای دیگران و یادختر معرفی میکنن و یا با هزار جور رکب و دروغ و ...
برای رسیدن به اهدافشون استفاده میکنن واقعا ادمهای ضعیفی و بیماری هستن و مطمئن باشید که نمیتونن در دنیای حقیقی هم سالم زندگی کنن .
این تاپیک فقط برای اطلاع بیشتر شما دوستان هست که بیشتر مراقب باشید و گول همچین افرادی رو نخورید ...
البته چند وقت پیشا ی پیشنهاد در این موردها دادم به پشتیبانی که تخلفها کمتر بشه ... ولی ... بماند ...
ببخشید طولانی شد ...
منو در این روزهای پر برکت ماه مبارک رمضان حتما دعا کنید ...
موفق و پیروز باشید .
اردشیر
یــــــــاحــــــق
.::Artaxerxes::.
سلام به همه دوستان گرامی ...
احوال همگی خوبه ...؟
راستی نماز روزه هاتون هم قبول حق باشه ...
دوستان من عزیزان با حوصله تا اخر بخونید لدفن ...
افرادی هستند که با مولتی و رکب و ... ب نتیجه نرسیدن ...
و اونوقت اومدن خودشون رو جای دیگران ویا دختر معرفی میکنن ...
اخه جند وقت پیش ی پیامی دریافت کردم که طرف خودش رو جای من زده بود ... خیلی جالب بود
اولش متوجه نشدم ...
میگفت اسمش اردشیر هست اول فکر کردم که شاید اسمش هم اسم من هست ویا شما عزیزان دارید شوخی میکنید و ...
ولی یهو دیدم نشونه هایی که میده خودم هستم ک ... و اخرمتن هر خط مث من 3 نقطه داره و کاملا مث خودم مینویسه و...
ازش پرسیدم چنتا سرور بازی کردی و ...
یهو دیدم نه جدی جدی داره خودش رو جای من میزنه البته ناشی بود چون به خودم پیام داده بود بشکل تصادفی واتفاقی و...
بهش گفتم که واقعا اردشیر هستی پس من کی هستم ...؟ یا اگر من اردشیر هستم تو کی هستی جوابی نداد ...
بعد چند روز دیدم اکانتش رو حذف کرده بود و...
واقعا برای هچین افراد متاسفم ...
دوستان من اینجور افراد که در نیای مجازی خودشون رو بجای دیگران و یادختر معرفی میکنن و یا با هزار جور رکب و دروغ و ...
برای رسیدن به اهدافشون استفاده میکنن واقعا ادمهای ضعیفی و بیماری هستن و مطمئن باشید که نمیتونن در دنیای حقیقی هم سالم زندگی کنن .
این تاپیک فقط برای اطلاع بیشتر شما دوستان هست که بیشتر مراقب باشید و گول همچین افرادی رو نخورید ...
البته چند وقت پیشا ی پیشنهاد در این موردها دادم به پشتیبانی که تخلفها کمتر بشه ... ولی ... بماند ...
ببخشید طولانی شد ...
منو در این روزهای پر برکت ماه مبارک رمضان حتما دعا کنید ...
موفق و پیروز باشید .
اردشیر
یــــــــاحــــــق
این مطلب در 1394/04/11 03:44:11 نوشته شده است و در 1394/04/11 03:50:44 ویرایش شده است .
.::Artaxerxes::.