منتظر 1 اتحاد قوی تر در سرور 12 باشید که حتی از ماورا جاو میزنه ببینید کی گفتم.الان لورد کلوب هستم
هستیم...
ما که حسود نیستیم
singlefun86
ابومسلم
evil boys
showaliye_sefid
امضا مملی
[quote][div][b]king[/b][/div][div] منتظر 1 اتحاد قوی تر در سرور 12 باشید که حتی از ماورا جاو میزنه ببینید کی گفتم.الان لورد کلوب هستم[/div][/quote]
هستیم...
ما که حسود نیستیم;)
منتظر 1 اتحاد قوی تر در سرور 12 باشید که حتی از ماورا جاو میزنه ببینید کی گفتم.الان لورد کلوب هستم
هستیم...
ما که حسود نیستیم
فک کنم همتون پادشاه اتحاد لرد کلوب رو بشناسین ؟
فک نکنم بتونین کاریش کنین
[quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div] منتظر 1 اتحاد قوی تر در سرور 12 باشید که حتی از ماورا جاو میزنه ببینید کی گفتم.الان لورد کلوب هستم[/div][/quote]
هستیم...
ما که حسود نیستیم;)[/div][/quote]
فک کنم همتون پادشاه اتحاد لرد کلوب رو بشناسین ؟
فک نکنم بتونین کاریش کنین
عجب سروری شده سرور 12 دو تا اتحاد خفن به جون هم افتادن
کیا لرد کلوبین کیا ماورایی!!؟؟
سلــــــــام داداش
مارو شناختی؟
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]singlefun86[/b][/div][div]عجب سروری شده سرور 12 دو تا اتحاد خفن به جون هم افتادن
کیا لرد کلوبین کیا ماورایی!!؟؟:mrgreen:[/div][/quote]
سلــــــــام داداش
مارو شناختی؟
دلتون رو خوش نکنید بیایید سرور تابستونی فقط بازی کنیم با انجمنی ها 1 اتحاد قوی میسازیم تا بترکونیم رئیسشم میشه بینگو فقط مثل من بره سرورای 1 ثبت نام کنیم و مراحلش رو برید تا سرورو فعال باشید همین بعد سکه ها براتون تو سرورو تابستون میاد بعد بعد هیچ وقت دل خودتون رو به هفته ی اول خوش نکنید چون تا هفته ی 7 تم هیچ چی معلوم نیست اصلا دلتون رو خوش نکنید lord_hadi بود یا * دیگه ای بود اول ین نفر سوس 11 الان دیگه نیستو نابود شده کلا اول سرور هیچی نیست اول سرور فقط باید سرباز بسازی
دلتون رو خوش نکنید بیایید سرور تابستونی فقط بازی کنیم با انجمنی ها 1 اتحاد قوی میسازیم تا بترکونیم رئیسشم میشه بینگو فقط مثل من بره سرورای 1 ثبت نام کنیم و مراحلش رو برید تا سرورو فعال باشید همین بعد سکه ها براتون تو سرورو تابستون میاد بعد بعد هیچ وقت دل خودتون رو به هفته ی اول خوش نکنید چون تا هفته ی 7 تم هیچ چی معلوم نیست اصلا دلتون رو خوش نکنید lord_hadi بود یا کس دیگه ای بود اول ین نفر سوس 11 الان دیگه نیستو نابود شده کلا اول سرور هیچی نیست اول سرور فقط باید سرباز بسازی
دلتون رو خوش نکنید بیایید سرور تابستونی فقط بازی کنیم با انجمنی ها 1 اتحاد قوی میسازیم تا بترکونیم رئیسشم میشه بینگو فقط مثل من بره سرورای 1 ثبت نام کنیم و مراحلش رو برید تا سرورو فعال باشید همین بعد سکه ها براتون تو سرورو تابستون میاد بعد بعد هیچ وقت دل خودتون رو به هفته ی اول خوش نکنید چون تا هفته ی 7 تم هیچ چی معلوم نیست اصلا دلتون رو خوش نکنید lord_hadi بود یا * دیگه ای بود اول ین نفر سوس 11 الان دیگه نیستو نابود شده کلا اول سرور هیچی نیست اول سرور فقط باید سرباز بسازی
من هستم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]دلتون رو خوش نکنید بیایید سرور تابستونی فقط بازی کنیم با انجمنی ها 1 اتحاد قوی میسازیم تا بترکونیم رئیسشم میشه بینگو فقط مثل من بره سرورای 1 ثبت نام کنیم و مراحلش رو برید تا سرورو فعال باشید همین بعد سکه ها براتون تو سرورو تابستون میاد بعد بعد هیچ وقت دل خودتون رو به هفته ی اول خوش نکنید چون تا هفته ی 7 تم هیچ چی معلوم نیست اصلا دلتون رو خوش نکنید lord_hadi بود یا کس دیگه ای بود اول ین نفر سوس 11 الان دیگه نیستو نابود شده کلا اول سرور هیچی نیست اول سرور فقط باید سرباز بسازی[/div][/quote]
من هستم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.