فقط جمعیته ؟
فکر کنم به خاطر شهرداری باشه ها ؟
مرسی از اینکه جواب دادی
هعی زندگی
[quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]جمعیتشون بیشتره;);)[/div][/quote]
فقط جمعیته ؟
مرسی از اینکه جواب دادی;)
فقط جمعیته ؟
مرسی از اینکه جواب دادی
نه من یه دوره شهر داریم سطح 20 بود جمعیتم 400 عین اون درازا نشد اما بعد که جمعیتم 1000 شد یکدفعه دراز شد
پوریام
[quote][div][b]m.replay[/b][/div][div][quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div]جمعیتشون بیشتره;);)[/div][/quote]
فقط جمعیته ؟
مرسی از اینکه جواب دادی;)[/div][/quote]
نه من یه دوره شهر داریم سطح 20 بود جمعیتم 400 عین اون درازا نشد اما بعد که جمعیتم 1000 شد یکدفعه دراز شد
تغییر آیکن شهر پلیر ها روی نقشه بستگی ب جمعیتشون داره ، و این ایکون تو سه مرحله تغییر میکنه
این سه تغییر ایکون شهر روی نقشه ،شبیه تغییر ساختمون شهرداری در سطوح یک ، پنح و 10 هستش
آدما ب دو دسته تقسیم میشن:
1-اونایی که عصر پادشاهان بازی میکنن
دسته ی دوم هم اضافی بود حذفش کردم
[b]تغییر آیکن شهر پلیر ها روی نقشه بستگی ب جمعیتشون داره:ugeek: ، و این ایکون تو سه مرحله تغییر میکنه
این سه تغییر ایکون شهر روی نقشه ،شبیه تغییر ساختمون شهرداری در سطوح یک ، پنح و 10 هستش :icon_10:[/b]
تغییر آیکن شهر پلیر ها روی نقشه بستگی ب جمعیتشون داره ، و این ایکون تو سه مرحله تغییر میکنه
این سه تغییر ایکون شهر روی نقشه ،شبیه تغییر ساختمون شهرداری در سطوح یک ، پنح و 10 هستش
ممنون
هعی زندگی
[quote][div][b]sphr_hsn[/b][/div][div][b]تغییر آیکن شهر پلیر ها روی نقشه بستگی ب جمعیتشون داره:ugeek: ، و این ایکون تو سه مرحله تغییر میکنه
این سه تغییر ایکون شهر روی نقشه ،شبیه تغییر ساختمون شهرداری در سطوح یک ، پنح و 10 هستش :icon_10:[/b][/div][/quote]
ممنون :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.