داداش بستگی داره به هدفت از حمله یعنی بکوبی یا بقاپی یا کند باشه یا تند اما در کل کماندار زیاد خوب نیست چون منابع میخواد قبل اینکه سربازای جدید بیان برا هر شهر 250 کیلو شمشیرزن بهترین نیروی هجومی به حساب میومد البته باید براش ضربه گیر و ... هم در نظر گرفت اما در کل 250 کیلو از شمشیرزن نیرو عالی برا کوبیدن بود الان گرزدار قوی تره پس سعی کنید این تعداد گرز دار داشته باشید
اگه خواستید در حدود شهرای 3و4 یه شهر به کماندار اختصاص بدید برای دف اظطراری همون طور که میدونید کماندار دفاعش حرف نداره
7و8 یه دونه شوالیه هم لازمه اما بازم میگم سلیقه ها فرق داره شاید یکی خوشش نیومد از روشی که من گفتم اما در کل باید هر شهر اختصاصی عمل کنه یکی دف یکی حمله یکی کاتا و الی آخر سوالی بود در خدمتم
این مطلب در 1394/04/03 13:42:04 نوشته شده است و در 1394/04/03 13:42:50 ویرایش شده است .
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]از نظر شما کدومشون بهتره برا غــــــارت و هجوم
کماندار رو خودم می دونم ..
از بین گرز دار و شمشیر[/div][/quote]
داداش بستگی داره به هدفت از حمله یعنی بکوبی یا بقاپی یا کند باشه یا تند اما در کل کماندار زیاد خوب نیست چون منابع میخواد قبل اینکه سربازای جدید بیان برا هر شهر 250 کیلو شمشیرزن بهترین نیروی هجومی به حساب میومد البته باید براش ضربه گیر و ... هم در نظر گرفت اما در کل 250 کیلو از شمشیرزن نیرو عالی برا کوبیدن بود الان گرزدار قوی تره پس سعی کنید این تعداد گرز دار داشته باشید
اگه خواستید در حدود شهرای 3و4 یه شهر به کماندار اختصاص بدید برای دف اظطراری همون طور که میدونید کماندار دفاعش حرف نداره
7و8 یه دونه شوالیه هم لازمه اما بازم میگم سلیقه ها فرق داره شاید یکی خوشش نیومد از روشی که من گفتم اما در کل باید هر شهر اختصاصی عمل کنه یکی دف یکی حمله یکی کاتا و الی آخر سوالی بود در خدمتم
داداش بستگی به هدفت داره! ماشین حسابو وردار برو تو راهنما... با یکم محاسه به این نتیجه میرسی که شمشیرزن برای غارت بهتره چون در مجموع تولیدش به صرفه تره و اگه فرضا چند تا فارم تپل داری میخوای هر چن ساعت فقط بری منابعو غارت کنی شمشرزن خیلی به صرفه تر و بهتر از گرزداره!
داداش بستگی به هدفت داره! ماشین حسابو وردار برو تو راهنما... با یکم محاسه به این نتیجه میرسی که شمشیرزن برای غارت بهتره چون در مجموع تولیدش به صرفه تره و اگه فرضا چند تا فارم تپل داری میخوای هر چن ساعت فقط بری منابعو غارت کنی شمشرزن خیلی به صرفه تر و بهتر از گرزداره!
داداش اخه گرز دار اهن زیادی میخواد اما منبعی که شمشیر زن میخواد تعدیل شده
داداش ایشون به نکته ای اشاره کردن که من یادم رفت بگم درسته ماشین حساب بردارید برید محاسبه کنید من سرورای جدید نیستم نمیدونم بهترین نیرو هجومی و دفاعی چیه پس نمیتونم چیزی بگم اما از قرار معلوم گرز دار و گارد محافظ فک کنم باشه اون یکی خیلی عملکرد بهتری دارن اما بازم میگم بستگی داره عزیزم
درخدمتیم
رتبه یکه غارته
رتبه هجومیش اندازه نفر آخر گیم
این برامن عجیبه یا کلا عجیبه؟
احترام مختص مولتی بازاست
[quote][div][b]شاه قدرت[/b][/div][div][quote][div][b]anatomrouse[/b][/div][div][quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]از نظر شما کدومشون بهتره برا غــــــارت و هجوم
کماندار رو خودم می دونم ..
از بین گرز دار و شمشیر[/div][/quote]
7و8 یه دونه شوالیه هم لازمه اما بازم میگم سلیقه ها فرق داره شاید یکی خوشش نیومد از روشی که من گفتم اما در کل باید هر شهر اختصاصی عمل کنه یکی دف یکی حمله یکی کاتا و الی آخر سوالی بود در خدمتم[/div][/quote]
داداش اخه گرز دار اهن زیادی میخواد اما منبعی که شمشیر زن میخواد تعدیل شده[/div][/quote]
داداش ایشون به نکته ای اشاره کردن که من یادم رفت بگم درسته ماشین حساب بردارید برید محاسبه کنید من سرورای جدید نیستم نمیدونم بهترین نیرو هجومی و دفاعی چیه پس نمیتونم چیزی بگم اما از قرار معلوم گرز دار و گارد محافظ فک کنم باشه اون یکی خیلی عملکرد بهتری دارن اما بازم میگم بستگی داره عزیزم
درخدمتیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.