بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع
پسر دایی منم علیه
!
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع[/div][/quote]
پسر دایی منم علیه :|
بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع
چرا هرکی پلیر میخواد از ممد دراگون مایه میزاره
آراسپ هستم از بخش جنایت
غرب زده داشتیم این عرب زده ها از کجا پیداشون شد
What u gonna do when i come for u
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع[/div][/quote]
:|
چرا هرکی پلیر میخواد از ممد دراگون مایه میزاره :|
علیک السلام ... الان از وقت پیام دادن گذشته آیا ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
علیک السلام ... الان از وقت پیام دادن گذشته آیا ؟؟؟ :icon_10:
خیر شما مجازید که پیام بدید
آراسپ هستم از بخش جنایت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع[/div][/quote]
علیک السلام ... الان از وقت پیام دادن گذشته آیا ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
خیر شما مجازید که پیام بدید :icon_1:
آیا اطلاع دارید آخرین مهلت ارسال آثار تا کی هستش ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع[/div][/quote]
خیر شما مجازید که پیام بدید :icon_1:[/div][/quote]
آیا اطلاع دارید آخرین مهلت ارسال آثار تا کی هستش ؟؟؟ :icon_10:
آیا اطلاع دارید آخرین مهلت ارسال آثار تا کی هستش ؟؟؟
گویا به پایان رسیده
دارن قرعه کشی میکنن
آراسپ هستم از بخش جنایت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]phipraec@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]بچه ها برای سرور هشت پلیر میخوام همین الان تصمیم گرفتم بازی کنم پسر عمه ی من ممد دراگون هست هر کی میخواد پلیر شه پیام بده سریع[/div][/quote]
خیر شما مجازید که پیام بدید :icon_1:[/div][/quote]
آیا اطلاع دارید آخرین مهلت ارسال آثار تا کی هستش ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
گویا به پایان رسیده:|
دارن قرعه کشی میکنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.