= == === ==== =====
بنام خداوند بخشنده ئ مهربان
السلام علیک یا شهر الله الاکبر و یا عید اولیائه
در ماه پر خیر و برکت رمضان برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم ...
التماس دعا ...
یـــــــــــــــاحــــــــــــــق
[color=#ffff00]=[/color]
[color=#ffa500]==[/color]
[color=#ff0000]===[/color]
[color=#800080]====[/color]
[color=#008000]=====[/color]
[color=#0000ff]
بنام خداوند بخشنده ئ مهربان
السلام علیک یا شهر الله الاکبر و یا عید اولیائه
در ماه پر خیر و برکت رمضان برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم ...
التماس دعا ...
یـــــــــــــــاحــــــــــــــق
[/color]
[color=#008000]=====[/color]
[color=#800080]====[/color]
[color=#ff0000]===[/color]
[color=#ffa500]==[/color]
[color=#ffff00]=[/color]
داداش ...
اگه این عکسه سفره ی غذای افطاری یا سحری یا در کل سفره ی غذا هست بگو نگاه نکنم .... مخصوصا اگه توش آب هم باشه ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]mercedesbenz[/b][/div][div]http://up.mahdiyehsorkheh.ir/up/mahdiyesorkheh/Pictures/1393/2563253.jpg[/div][/quote]
داداش ...
اگه این عکسه سفره ی غذای افطاری یا سحری یا در کل سفره ی غذا هست بگو نگاه نکنم .... مخصوصا اگه توش آب هم باشه ...
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کیا الان روزه هستن؟ :icon_7:[/div][/quote]
ممممممممنننننننن :D[/div][/quote]
احسنت بر تو اجرت با خـدا
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کیا الان روزه هستن؟ :icon_7:[/div][/quote]
من[/div][/quote]
اجر من با کی ؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کیا الان روزه هستن؟ :icon_7:[/div][/quote]
من[/div][/quote]
اجر من با کی ؟[/div][/quote]
اجرتو مگه از کی میخوای؟ :|
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کیا الان روزه هستن؟ :icon_7:[/div][/quote]
من[/div][/quote]
اجر من با کی ؟[/div][/quote]
اجرتو مگه از کی میخوای؟ :|[/div][/quote]
از خدا ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.