سلام ، خوب هستین ؟. یکی از کاربران همین انجمن که از دوستان من هستش به من پیشنهاد کرد بیام اینجا و وقت آزادم رو در انجمن و بازی عصرپادشاهان بگذرونم ، ولی متاسفانه دوستم نیستش تا ازش سوال بپرسم مجبورم سوال را از شما عزیزان بپرسم .
سوالم این است که فقط با ارتقا ساختمان ها می توانم جمعیتم رو افزایش دهم ؟؟
یه سئوال دیگر این" پروفایل من " در انجمن چیه ، یعنی برای چ کاری استفاده می شود ؟؟
سلام ، من برگشتم
سلام ، خوب هستین ؟. یکی از کاربران همین انجمن که از دوستان من هستش به من پیشنهاد کرد بیام اینجا و وقت آزادم رو در انجمن و بازی عصرپادشاهان بگذرونم ، ولی متاسفانه دوستم نیستش تا ازش سوال بپرسم مجبورم سوال را از شما عزیزان بپرسم .
یه سئوال دیگر این" پروفایل من " در انجمن چیه ، یعنی برای چ کاری استفاده می شود ؟؟
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]...mahsa...[/b][/div][div]آهان ممنون :icon_1:[/div][/quote]
اولین لایکت رو من زدم :icon_5:[/div][/quote]
خخخ مخسی :icon_5:
نخیر راه دیگه هم هست باس به مردم شهرت بیاموزی فرزند بیشتر زندگی بهتر
سوال دومم امیر جون گفت
برای چی ملت رو فراری میدی اینهو ادم جواب بده
هرچند از شخصیتی که من میبینم بعید بتونه درست جواب بده ولی سعی کن
شخصیت؟؟؟
شاهین فرار کن تو هر تاپیکی پستی ازت ببینم تحقیر شدی تموم
.
.
.
الکی مصلن خیلی خوفناکم
جمع پسرونه است بهتره فرار کنه تا مورد هجوم امثال تو قرار نگیره
رفیق ازیت نکن دیه بزا یه چنتا کار بر جدید بیاد
به خاطر من ...
.
.
.
الکی مثلن من برا مهدی مهم هستم
این مطلب در 1394/03/21 14:39:03 نوشته شده است و در 1394/03/21 14:40:19 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]نخیر راه دیگه هم هست باس به مردم شهرت بیاموزی فرزند بیشتر زندگی بهتر :|
سوال دومم امیر جون گفت [/div][/quote]
برای چی ملت رو فراری میدی اینهو ادم جواب بده
هرچند از شخصیتی که من میبینم بعید بتونه درست جواب بده ولی سعی کن
:icon_4::icon_4::icon_4:
[/div][/quote]
شخصیت؟؟؟ :arrow:
شاهین فرار کن تو هر تاپیکی پستی ازت ببینم تحقیر شدی تموم
.
.
.
الکی مصلن خیلی خوفناکم :D
جمع پسرونه است بهتره فرار کنه تا مورد هجوم امثال تو قرار نگیره :ugeek:[/div][/quote]
رفیق ازیت نکن دیه بزا یه چنتا کار بر جدید بیاد
به خاطر من ...
.
.
.
الکی مثلن من برا مهدی مهم هستم
[quote][div][b]...mahsa...[/b][/div][div]سلام ، خوب هستین ؟. یکی از کاربران همین انجمن که از دوستان من هستش به من پیشنهاد کرد بیام اینجا و وقت آزادم رو در انجمن و بازی عصرپادشاهان بگذرونم ، ولی متاسفانه دوستم نیستش تا ازش سوال بپرسم مجبورم سوال را از شما عزیزان بپرسم .
یه سئوال دیگر این" پروفایل من " در انجمن چیه ، یعنی برای چ کاری استفاده می شود ؟؟[/div][/quote]
دوستتون کی هست حالا؟
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]...mahsa...[/b][/div][div]سلام ، خوب هستین ؟. یکی از کاربران همین انجمن که از دوستان من هستش به من پیشنهاد کرد بیام اینجا و وقت آزادم رو در انجمن و بازی عصرپادشاهان بگذرونم ، ولی متاسفانه دوستم نیستش تا ازش سوال بپرسم مجبورم سوال را از شما عزیزان بپرسم .
یه سئوال دیگر این" پروفایل من " در انجمن چیه ، یعنی برای چ کاری استفاده می شود ؟؟[/div][/quote]
دوستتون کی هست حالا؟
[/div][/quote]
فکر کنمlord-sepehr[/div][/quote]
:|:|:|:|
منم میخوام :oops:
جان من یعنی اون سوال دومت رو نمی تونستی بری ببینیش؟!
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]...mahsa...[/b][/div][div]سلام ، خوب هستین ؟. یکی از کاربران همین انجمن که از دوستان من هستش به من پیشنهاد کرد بیام اینجا و وقت آزادم رو در انجمن و بازی عصرپادشاهان بگذرونم ، ولی متاسفانه دوستم نیستش تا ازش سوال بپرسم مجبورم سوال را از شما عزیزان بپرسم .
جان من یعنی اون سوال دومت رو نمی تونستی بری ببینیش؟!:shock::o:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.