اون چه پرنده ای هست که زیر زمین زندگی میکنه و سنگ میخوره؟
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب نرسه ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه می شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب [b]نرسه[/b] ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه می شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟
تو رو خدا تایپیک نده خواهش میکنم تایپیک نده دو دقیقه بیکار بشین
دو دقیقه بیکار بودم
حالا جواب اینو بده .
نگران نباش
چند روز دیگه گروهم توی واتساپ کامل میشه .
اونوقت دیگه وقت سر خاروندن هم ندارم . چه برسه به تاپیک زدن ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]تو رو خدا تایپیک نده خواهش میکنم تایپیک نده دو دقیقه بیکار بشین[/div][/quote]
دو دقیقه بیکار بودم
حالا جواب اینو بده .
نگران نباش
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب نرسه ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه می شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟
هههه
خخخ
جواب بدین
ههههه
خخخخخخ
میتونید؟ ههههه
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]اون چه پرنده ای هست که زیر زمین زندگی میکنه و سنگ میخوره؟
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب [b]نرسه[/b] ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه می شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟[/div][/quote]
هههه
خخخ
جواب بدین
ههههه
خخخخخخ
میتونید؟ ههههه
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب نرسه ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه من شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟
هههه
خخخ
جواب بدین
ههههه
خخخخخخ
میتونید؟ ههههه
واقعا درگیر بودم ببینم نمکدون تو انجمن کیه که فهمیدم
خنده ی من دلیل داره . ههههههه
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]اون چه پرنده ای هست که زیر زمین زندگی میکنه و سنگ میخوره؟
معمای دوم :
اگه یه چاه عمیق بکنیم ( که به آب [b]نرسه[/b] ) و یک حس گر ضربه اون پایین چاه بذاریم که اگه چیزی از بالا افتاد روش صدا بده و خودمون از بالای چاه یک سنگ کوچک ( کمی از خورده سنگ بزرگ تر ( ریگ ) ) را به پایین بندازیم متوجه من شویم که حس گر چیزی را نشان نمی دهد که بر رویش افتاده باشد . در حالی که ما قبلا حس گر را آزمایش کرده ایم و درست کار کرده است ، چطور امکان دارد که چیزی بر روی حس گر نیفتاده باشد که حسگر بخواهد آن را نشان دهد؟[/div][/quote]
هههه
خخخ
جواب بدین
ههههه
خخخخخخ
میتونید؟ ههههه[/div][/quote]
واقعا درگیر بودم ببینم نمکدون تو انجمن کیه که فهمیدم[/div][/quote]
خنده ی من دلیل داره . ههههههه
تو رو خدا تایپیک نده خواهش میکنم تایپیک نده دو دقیقه بیکار بشین
دو دقیقه بیکار بودم
حالا جواب اینو بده .
نگران نباش
ان شا الله گروهت تو واتس اپ کامل شه دیگه نبینیمت
ایشالله ...
البته شاید اونوقت باز هم انجمن بیام ....
خخخ
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]تو رو خدا تایپیک نده خواهش میکنم تایپیک نده دو دقیقه بیکار بشین[/div][/quote]
دو دقیقه بیکار بودم
حالا جواب اینو بده .
نگران نباش
اونوقت دیگه وقت سر خاروندن هم ندارم . چه برسه به تاپیک زدن ...[/div][/quote]
ان شا الله گروهت تو واتس اپ کامل شه دیگه نبینیمت[/div][/quote]
ایشالله ...
البته شاید اونوقت باز هم انجمن بیام ....
خخخ
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.