بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم
بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:
گلد ساپورت
تو که برا ما سکه نمیزنی
برای سلامتی آقا امام زمان(عج) صلوات
[quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:[/div][/quote]
گلد ساپورت :lol:
تو که برا ما سکه نمیزنی
گلد ساپورت
تو که برا ما سکه نمیزنی
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]ahuyeziba123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:[/div][/quote]
تو که برا ما سکه نمیزنی[/div][/quote]
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو:icon_3::icon_4:
گلد ساپورت
تو که برا ما سکه نمیزنی
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو
هر هر هر
برای سلامتی آقا امام زمان(عج) صلوات
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]ahuyeziba123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:[/div][/quote]
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو:icon_3::icon_4:[/div][/quote]
هر هر هر:icon_4:
گلد ساپورت
تو که برا ما سکه نمیزنی
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو
هر هر هر
ار ار ار ار نکن
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]ahuyeziba123[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]ahuyeziba123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]بعضی نتونستن چند روزی بازی کنن آقا گله داره من گلد سا پورتشم:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:[/div][/quote]
من میزنم اما به یه شرط
با کارت تو:icon_3::icon_4:[/div][/quote]
هر هر هر:icon_4:[/div][/quote]
ار ار ار ار نکن:icon_2::icon_2::icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.