سلام به همه بچه های با مرام انجمن.
من به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنمو دارم میرم.
از اینکه این 4 ماهو تو انجمن با شما بودم خوشحالم و خیلی چیزایی رو که تو زندگیم میتونست کمکم کنه رو یاد گرفتم. بیشترین تشکر رو از دوستام آرش،حسین ، پوریا و سجاد دارم. خیلی حرف نزنم بهتره. دوستون دارم.
*mohammad fatide*
تشکر یادتون نره .بزارید دم آخری چن تا تشکر ببینم
داداش های گلم منم سجاد کرده منم دیگه میرم محمد همه حرفارو زد امیدوارم شاد وسلامت باشی اینجا همه دوستان به مالطف داشتن خوبیاشونو یادم نمیره نمیتونم اسم فرد خاصیرو ببرم همه عالی بدون بگذریم از اونایی که...
رفقای انجمنی هیچوقت فراموش نمیشید من تو ریدکال هستم انجمن دیگه نمیام
سخته دل کندن ازتون خداوکیلی ولی بخاط چنتا آدم ... که تا حالا تو طویله بزرگ شدن تازه چششون باز شده حیفه بگی از پشت کوه اومدن
ولش بیخیال بدونید همیشه تو خاطرم هستید از تمام دوستانی که شوخی کردم حرفی زدم معذرت میخوام به مولا چیزی تودلم نی حلالم کنیدرفقا
* یاعلی حلال کنید *
من به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنمو دارم میرم.
از اینکه این 4 ماهو تو انجمن با شما بودم خوشحالم و خیلی چیزایی رو که تو زندگیم میتونست کمکم کنه رو یاد گرفتم. بیشترین تشکر رو از دوستام آرش،حسین ، پوریا و سجاد دارم. خیلی حرف نزنم بهتره. دوستون دارم.
*mohammad fatide*
تشکر یادتون نره .بزارید دم آخری چن تا تشکر ببینم
داداش های گلم منم سجاد کرده منم دیگه میرم محمد همه حرفارو زد امیدوارم شاد وسلامت باشی اینجا همه دوستان به مالطف داشتن خوبیاشونو یادم نمیره نمیتونم اسم فرد خاصیرو ببرم همه عالی بدون بگذریم از اونایی که...
رفقای انجمنی هیچوقت فراموش نمیشید من تو ریدکال هستم انجمن دیگه نمیام
سخته دل کندن ازتون خداوکیلی ولی بخاط چنتا آدم ... که تا حالا تو طویله بزرگ شدن تازه چششون باز شده حیفه بگی از پشت کوه اومدن
ولش بیخیال بدونید همیشه تو خاطرم هستید از تمام دوستانی که شوخی کردم حرفی زدم معذرت میخوام به مولا چیزی تودلم نی حلالم کنیدرفقا
* یاعلی حلال کنید *
این مطلب در 1391/12/13 18:06:21 نوشته شده است و در 1391/12/14 01:19:10 ویرایش شده است .
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd