یادش بخیر پارسال تعطیل شده بودیم 19 خرداد بازی رو ثبت نام کردم یک چیز جالب 19 خرداد هم روز تولد من هست هم روز شروع بازیم
حالا یه سوال
واقعا اون موقع که ثبت نام کردی چی فک کردی که همچین اسمی انتخاب کردی؟
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div]یادش بخیر پارسال تعطیل شده بودیم 19 خرداد بازی رو ثبت نام کردم یک چیز جالب 19 خرداد هم روز تولد من هست هم روز شروع بازیم[/div][/quote]
حالا یه سوال
یادش بخیر پارسال تعطیل شده بودیم 19 خرداد بازی رو ثبت نام کردم یک چیز جالب 19 خرداد هم روز تولد من هست هم روز شروع بازیم
حالا یه سوال
فامیلم هست اصلا به شما ربطی داره ربطی داره
اها
اخه خیلی سیاست زد عرب گرفته بودید از دوگانگی تون تعجب کردم
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]arab123[/b][/div][div]یادش بخیر پارسال تعطیل شده بودیم 19 خرداد بازی رو ثبت نام کردم یک چیز جالب 19 خرداد هم روز تولد من هست هم روز شروع بازیم[/div][/quote]
حالا یه سوال
واقعا اون موقع که ثبت نام کردی چی فک کردی که همچین اسمی انتخاب کردی؟[/div][/quote]
فامیلم هست اصلا به شما ربطی داره ربطی داره[/div][/quote]
اها
اخه خیلی سیاست زد عرب گرفته بودید از دوگانگی تون تعجب کردم:icon_10:
یادش بخیر اولین سرورا که عصر پادشاهان بازی میکردم
وقتی چندروز اول سرور وزیر دفاع اتحاد میگفت حداقل صدو پنجاه تا نیزه داشته باشید من بهش پیام میدادم چه خبره چقد زیاد
یادش بخیر
هیییییییی
دقیقا
...
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]یادش بخیر اولین سرورا که عصر پادشاهان بازی میکردم
وقتی چندروز اول سرور وزیر دفاع اتحاد میگفت حداقل صدو پنجاه تا نیزه داشته باشید من بهش پیام میدادم چه خبره چقد زیاد
یادش بخیر[/div][/quote]
هیییییییی
دقیقا
منم بازی رو روز تولدم شروع کردم
البته با اکانت قبلی
ساسین
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div]یادش بخیر پارسال تعطیل شده بودیم 19 خرداد بازی رو ثبت نام کردم یک چیز جالب 19 خرداد هم روز تولد من هست هم روز شروع بازیم[/div][/quote]
منم بازی رو روز تولدم شروع کردم
البته با اکانت قبلی
یاد اون روزا به خیر که کیم دویست بود بنزین لیتری چهارصد
یادش بخیر
لیتری 80 تومنش کامل یادمه...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]یاد اون روزا به خیر که کیم دویست بود بنزین لیتری چهارصد
یادش بخیر[/div][/quote]
لیتری 80 تومنش کامل یادمه... :mrgreen:
یاد اون روزا به خیر که کیم دویست بود بنزین لیتری چهارصد
یادش بخیر
لیتری 80 تومنش کامل یادمه...
من یادمه فلافل دونه ای 150 بود.
الان شده هزارو خورده ای
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]یاد اون روزا به خیر که کیم دویست بود بنزین لیتری چهارصد
یادش بخیر[/div][/quote]
لیتری 80 تومنش کامل یادمه... :mrgreen:[/div][/quote]
من یادمه فلافل دونه ای 150 بود.
الان شده هزارو خورده ای :? :shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.