درود
یه مشکلی دارم اینه تو بازی یه قسمت هست راهنما (کله کوروش کبیره)که میگه مثلا سطح 2 شهرداری و غیره درست کن و اینقدر جایزه داری اونو حذف کردم حالا چجوری برگردونمش .؟
درود
یه مشکلی دارم اینه تو بازی یه قسمت هست راهنما (کله کوروش کبیره)که میگه مثلا سطح 2 شهرداری و غیره درست کن و اینقدر جایزه داری اونو حذف کردم حالا چجوری برگردونمش .؟
درود
نمیشه برگردونی...در ضمن مدت حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کنی وگرنه همون اول بهت حمله میش ومجبور به حذف اکانت میشی
این مطلب در 1394/03/10 13:43:32 نوشته شده است و در 1394/03/10 13:44:00 ویرایش شده است .
[quote][div][b]stalker.1364[/b][/div][div]درود
یه مشکلی دارم اینه تو بازی یه قسمت هست راهنما (کله کوروش کبیره)که میگه مثلا سطح 2 شهرداری و غیره درست کن و اینقدر جایزه داری اونو حذف کردم حالا چجوری برگردونمش .؟[/div][/quote]
نمیشه برگردونی...در ضمن مدت حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کنی وگرنه همون اول بهت حمله میش ومجبور به حذف اکانت میشی:icon_9:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.