من نفهمیدم تو با من دوستی یا دشمن
خیلی حیف شد از این جا رفتی
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div]خیلی خیلی چرت:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
ههههه .آره
پس لطفا جو منفی نده
@spamino_bot
[quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div]خیلی خیلی چرت:icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
[/div][/quote]ههههه .آره[/div][/quote]
پس لطفا جو منفی نده
منکه اصلا مفهومشو نفهمیدم اخرش سیاسی بود اجتماعی بود عاشقانه بود تاریخی بود فرهنگی بود و...
با سلام
دوست عزیز :
اگه شما gta بازی کرده باشید در همان ثانیه ی اول خواهید فهمید که منظور تصویر چیست...
ای خدا
اگه کسی که نقطه ( . ) رو اختراع کرده بود ، اختراع نمی کرد من الان چطوری باید پایان هر حرفی که میزنم ( ... ) میزاشتم ؟
@spamino_bot
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]منکه اصلا مفهومشو نفهمیدم اخرش سیاسی بود اجتماعی بود عاشقانه بود تاریخی بود فرهنگی بود و...:|[/div][/quote]
با سلام
دوست عزیز :
اگه شما gta بازی کرده باشید در همان ثانیه ی اول خواهید فهمید که منظور تصویر چیست...
ای خدا
اگه کسی که نقطه ( . ) رو اختراع کرده بود ، اختراع نمی کرد من الان چطوری باید پایان هر حرفی که میزنم ( ... ) میزاشتم ؟
منکه اصلا مفهومشو نفهمیدم اخرش سیاسی بود اجتماعی بود عاشقانه بود تاریخی بود فرهنگی بود و...
با سلام
دوست عزیز :
ای خدا
حالا این چه ربطی به جی تی ای داشت؟من تا اخرش بازیش کردم ولی یه همچین چیزی؟؟؟؟!!!!!
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]منکه اصلا مفهومشو نفهمیدم اخرش سیاسی بود اجتماعی بود عاشقانه بود تاریخی بود فرهنگی بود و...:|[/div][/quote]
با سلام
دوست عزیز :
ای خدا
اگه کسی که نقطه ( . ) رو اختراع کرده بود ، اختراع نمی کرد من الان چطوری باید پایان هر حرفی که میزنم ( ... ) میزاشتم ؟[/div][/quote]
حالا این چه ربطی به جی تی ای داشت؟من تا اخرش بازیش کردم ولی یه همچین چیزی؟؟؟؟!!!!!:|:|:|:|:|:arrow:
با سلام
دوست عزیز :
ای خدا
حالا این چه ربطی به جی تی ای داشت؟من تا اخرش بازیش کردم ولی یه همچین چیزی؟؟؟؟!!!!!
@spamino_bot
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]منکه اصلا مفهومشو نفهمیدم اخرش سیاسی بود اجتماعی بود عاشقانه بود تاریخی بود فرهنگی بود و...:|[/div][/quote]
با سلام
دوست عزیز :
ای خدا
اگه کسی که نقطه ( . ) رو اختراع کرده بود ، اختراع نمی کرد من الان چطوری باید پایان هر حرفی که میزنم ( ... ) میزاشتم ؟[/div][/quote]
حالا این چه ربطی به جی تی ای داشت؟من تا اخرش بازیش کردم ولی یه همچین چیزی؟؟؟؟!!!!!:|:|:|:|:|:arrow:[/div][/quote]
:shock:
:o
:oops::oops::oops:
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div] http://s3.picofile.com/file/8190020118/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1.pps.html[/div][/quote]
دیدم حالم بهم خورد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.